2020 augusztus 22- Nap a Szűzben

2020-08-24

Augusztus 22.-én a Nap átlépett a Szűzbe és egészen szeptember 22.-ig a Szűz analógiáit világítja meg fényével.

Eljött a rendszerezés ideje, amikor a tapasztalatokat felhasználva teremtünk rendet életünkben, és lépéseket teszünk céljaink elérésére.

Ebben az egy hónapban sok támogató föld energiát kapunk majd, hiszen a Nap az Uránusszal és később a sorsbolygókkal, Jupiterrel, Szaturnusszal és Plútóval is trigonba kerül, mely áldásos lehetőségeket hoz életünk irányítására, önmagunk felfedezésére és céljaink eléréséhez.

Egészséged és egységed független másoktól, önállóan is tudsz boldogulni, ezt üzeni a Szűzben haladó Nap.

Mindannyian egyediek vagyunk, másképp látunk és élünk meg dolgokat, helyzeteket, életünkben, véleményünk eltérhet a másikétól, azonban ez így van jól. Attól csodálatos az emberi létezés, hogy megtapasztalhatod egyéni látásmódodat, azonban éppen ez okozhat időnként problémát is.

Az egység akkor tud összeállni, ha a különböző részek kiegészítik egymást, ezért nem kell egyformának lenni, lehet más a véleményed, ahogy a másik embernek is érdemes elfogadni a nézetkülönbségeit.

Felvállani önálló nézeteidet és látásmódodat a legnagyobb szabadság és a legszorosabb összetartozás is, hiszen ezáltal vagy a teljes, az Egység fontos része.

Fogadd el sajátos meglátásaidat, és fogadd el a másikét is. Értelmetlen vitázni és megpróbálni a saját szemüvegünket ráadni a másik emberre, harcolni a magunk által gondolt igazságért, hiszen mindenkinek más a saját látásmódja. 

A legfontosabb, hogy fogadd el önmagad egyediségét, ne legyen bűntudatod, ne akarj megfelelni, légy önmagad. Azonban ezt add meg a többi embernek is, és ne akard átformálni a saját képedre. 

A földi élet csodája abból az egységből áll össze amit egyéni nézeteink alkotnak, hiszen mindannyian különlegesek vagyunk valamiben, ez teszi jobbá és teljessé a Világot.

Erre hívja fel figyelmünket a Nap a Szűzben és ad lehetőséget, hogy a kritizálás helyett élj és éld meg önmagad teljes elfogadásban.

A Szűzben haladó Nap támogató föld energiái az alábbi időpontokban erősödnek fel:

  • szeptember 2 Nap-Uránusz trigon 
     
  • szeptember 2 7:22 Telihold a Halakban
     
  • szeptember 4 Nap-Pallas trigon
     
  • szeptember 9 Nap-Jupiter trigon
     
  • szeptember 11 Nap-Neptunusz szembenállás
     
  • szeptember 14 Nap-Plútó trigon
     
  • szeptember 16 Nap-holdcsomópontok kvadrát
     
  • szeptember 17 Újhold a Szűzben
     
  • szeptember 17 Nap-Szaturnusz trigon