2020 augusztus 15- Uránusz retrográd-Felismerések a múltból

2020-08-12

Uránusz retrográd 2020 augusztus 15 – 2021 január 14.-ig

Az ébredés, a szabadság, a változás és felszabadulás bolygója nyilvánul meg, felerősödve, hiszen a látszólagos irányváltás idején intenzíven érezzük hatásait.

Olyan ez az energia mint az ébresztő, felráz és kizökkent, annak érdekében, hogy a változás, az ébredés megtörténjen.

Új napot ígér, új lehetőséget, nézzük másképp a dolgainkat, kezdjük el a változást, változtatást és új nézőpontból vizsgáljuk életünket.

Az Uránusz január 12.-től direktben haladt, ezért ezt a periódust érdemes kicsit visszaidézni, mi történt egyéni vagy globális szinten életünkben 2020 január 12- 2020 augusztus 15 között.

Itt az ideje a visszatekintésnek, a visszatéréseknek, melyek lehetnek helyzetek, személyek is életünkben. Ennek célja kizárólag a megértés, hogy kapjunk egy második esélyt a történések feldolgozására, az események megértésére. 

Próbáljunk tudatosan tekinteni életünkre és az elmúlt időszakra, és megújítani felfrissíteni az emlékezetünket. 

Nem győzöm hangsúlyozni mennyire fontos az emlékezés, hiszen ennek köszönhetően vagyunk képesek összerakni a puzzle darabkáit és meglátni a teljes képet, mondanivalót.

Az Uránusz a villám, a bevillanó zseniális gondolatok, megértések és tisztánlátás energiája is, azonban sok esetben felkeveri az állóvizet ha szükséges, hogy tisztulhasson aminek eljött ideje.

A múlt összerakása és emlékei arra szolgálnak, hogy hálát találjunk, ráébredjünk minden értünk van és egy nagyobb jó érdekében. Az Uránusz az ébredés ereje is, hiszen energiája felfrissíti elménket és segít tudatunk magas szintű működtetésére.

Az Uránusz még jó ideig, 2026-ig a Bikában lesz, ezért az ide tartozó területeket rázza fel és alakítja át, mint a biztonság, a kényelem, a föld, a mezőgazdaság, a pénz és pénzügyek. Valamint egyéni horoszkóptól függően mindenkinek más és más életterületét.

A kulcs a ráhangolódás a magasabb szintű energiákra, a megfelelő időzítésre, hiszen minden akkor történik amikor az a legjobb számunkra. Ennek felismerése is időszerű és felhasználható életünk könnyítésére, mely igazi szabadságot ad, ha tudjuk, hogy bízhatunk egy magasabb Jóban.

Felismerések, megértések mind részei ennek az időszaknak, ezért légy figyelmes az érkező üzenetekre, megérzésekre.

Bővebben az augusztus hónapról az alábbi videómban: