2020 augusztus 13- Mars-Plútó kvadrát- Rejtett hatalom

2020-08-12

Nagyon intenzív energiájú napokat élünk, hiszen a Plútó hatalmas ereje a Mars aktív cselekvésével kerül feszültségbe, kvadrátba, ami rákényszerít a cselekvésre, tettekre. 

Amit nem tennél meg csak akkor ha megoldás szükséges annak itt az ideje és helye.
2020 év különleges erejét bizonyítja, hogy ez az intenzív hatás 3 alkalommal is megjelenik, a retrográd Mars idején, ezért ez a kezdet, amit lehet még nem értesz, de idővel összeáll majd a kép.

A Mars és Plútó kvadrátja először augusztus 13.-án,
majd október 9.-én és végül december 23.-án lesz pontos.

Az októberi kvadrát lesz a legerősebb, mivel akkor a Mars retrográdban lesz.

A Kosban haladó Mars ugyanezt a Szaturnusszal is létrehozza, ami majd egy másik hatás, azonban összefügg az események szempontjából.

Nézzük a Mars Plútó kvadrát hatásait, melynek az első felvonása érkezik a mai napon és hatása még napokig érezhető, majd a visszatérések hozzák el a megértését is a folyamatnak.

Fontos, hogy tudatosan éljük meg ezeket a napokat, ne elszenvedjük az eseményeket, történéseket, hanem figyeljünk mi bontakozik ki akár személyes, akár globális szinten körülöttünk.

Ebben az esetben tudunk rájönni, mi az amit át kell alakítani, véglegesen és elkerülhetetlenül.

Mivel a Jupiter a Junoval alkot szintén kvadrátot, ezért a hivatalos és jogi ügyek is megjelennek, elköteleződés szintjén, mely jelenthet egy fontos döntést, megállapodást, vagy magánéleti döntéseket. Ez mindenkinek személyes szinten dől el, hogy épp a szerelem megpecsételése, vagy az elválás van terítéken életében.

Egy biztos, amit most felvet az élet azt nem lehet elkerülni, kibújni alóla, hiszen magasabb szintű oka van, a Plútó elől nincs bujkálás.

Ez a hatás bizony hozhat nyugtalanságot, akadályokat, minek hatására úgy érezzük egy magasabb erő, vagy hatalom ( Plútó ) nem engedi, hogy személyes vágyaink, akaratunk megnyilvánuljon, amit akarunk azt külső hatások ellenzik.

Azonban ez a feszültség hatalmi küzdelmeket, és erőteljes vágyat hozhat a változásokhoz.

Olyan hatás ez, amikor hajlamosak lehetünk a külvilágra vetíteni akadályoztatásunkat, a sorsra, a politikai hatalomra, a főnökünkre, a családra.... 

Ennek a legnagyobb buktatója, hogy így elveszítjük saját hatalmunkat életünk felett, így a szabad akaratot, választást is, ami frusztrációhoz és felesleges haraghoz vezet.

A vágy egyre növekszik bennünk, hogy függetlenedjünk és szabaddá váljunk, a dolgok az egyéni elképzeléseink szerint történjenek, ahogy és amikor mi gondoljuk jónak.

Mindez összeütközésekhez vezethet személyes szinten is, hiszen mások szavait tetteit túl érzékenyen reagáljuk, leginkább elnyomást és akadályoztatást látva benne.

Bizonytalanság és félelem is megjelenhet ennek okán, ami a szélsőségekhez vezethet, hiszen ha úgy érezzük irányítanak és manipulálnak, akkor vissza akarjuk szerezni az irányítást, amihez valószínűleg hasonló eszközöket fogunk bevetni.

Hogyan éljük meg és használjuk fel ezt a hatalmas transzformatív erőt előnyösen életünkben?

Először is nézzünk egy kicsit a dolgok mögé ( Plútó hatása )  mielőtt harcolnánk valami ellen ( Mars ), ami lehet nem is valódi.

Kit hibáztatsz dolgaid alakulásáért?

Ki vagy mi akadályoz?

Keresd meg a szerepedet ebben, hiszen rajtad múlik mit engedsz és min változtatsz.

Ne a hibát keresd, hanem a megoldást, arra figyelj, hogy mit szeretnél elérni és ha lassabban is de hol találod az odavezető utat.

Az ellenállás helyett cselekedj és ne add fel!

Erődet a megoldásra, a tettekre és a változtatásra használd mintsem a vitára, hibáztatásra és ellenségeskedésre, hiszen kár lenne ekkora átalakító erőt elpazarolni.

Minden piciből indul el, ezért ne azt akard megváltoztatni amit vagy akit nem tudsz, amihez nincs hozzáférésed, amit nem tudsz megváltoztatni, azt fogadd el, és helyette változz és csináld másképp.

Ahol úgy érzed nincs hatalmad és tehetetlen vagy keresd meg a félelmeket amik visszatartanak. 

A felesleges harc és ellenállás hiábavaló küzdelem önmagad ellen, amire ez az időszak felhívja figyelmedet, hogy hol pazarlod el energiádat, erődet. Ha azt az erőt és energiát a haladásra használod nincs lehetetlen. 

Mivel ez az energia még napokig érezhető, ezért ezt a hatalmas erőt használd fel, légy aktív és cselekvő, mert ekkora erőt nem szabad elfojtani. 

Önmagadban keresd az átalakítást, akár gondolati szinten, megszabadulva a félelmeidtől, korlátaidtól hiszen ezeket a láncokat Te vetted fel ezért csakis Te teheted le.

Vedd vissza személyes hatalmadat életed felett, térj vissza önmagadhoz belső fényedhez mely kivezet a sötétségből. 

 

Bővebben az augusztusi hatásokról az alábbi videómban: