2020-április havi asztrológia-Változások, fordulatok, kiteljesedés

2020-04-01

Továbbra is hatalmas sorsfordító energiák működnek, hiszen a Mars, a Jupiter, a Szaturnusz, a Plútó és az Uránusz is nagyon aktív főszereplője a jelen energiáknak, hatásoknak.

A Mars erősíti a hatásokat, hiszen a cselekvés, a tettek, a tüzes érzelmek és történések elindítása, folyamatához adja a lendületet, erőt, a megnyilvánulást és megvalósulást, a teremtést és létrehozást egyaránt.

A Szaturnusz a kereteket, a korlátokat, szabályokat és a felelősséget jeleníti meg és kívánja meg életünkben. Lássuk be, ebből még bőven van mit tanulni.

A Jupiter a felerősödést, a bővülést, bőséget hozza, azonban nem tér el attól amit eddig tettünk, amit eddig teremtettünk.

Az Uránusz változást akar, nem csupán olyan látszatot, mintha változtatnánk, azonban ugyanaz jelenik meg csak más köntösben, vagy más a csomagolás. Ki akarja forgatni a Világot a sarkából, olyasmit akar amit eddig nem is reméltél, vagy el sem tudtál képzelni.

A Plútó pedig Igazságot szolgál és szolgáltat, amihez meg kell ismerned legmélyebb bugyrait is lelkednek, ami nem látszat hanem teljes átalakulás, transzformáció egyszóval újjászületés.

Lehet kiszolgáltatottan elszenvedni a körülményeket, de nem ez a cél és nem ez az értelme, sokkal inkább a mélyreható és gyökeres változás, változtatás. 

Minden kicsiben indul, ezért mindenkinek önmagában kell és érdemes keresnie a lehetőségeket és a változtatás útját, módját.

Nézzük milyen hatások jelennek meg ebben a hónapban:

 

április 1 

Mars-Szaturnusz együttállás

Amikor a Mars a Szaturnusszal találkozik ismét a felelősség, a szabályok és a fegyelmezett cselekvés idejét éljük. A Szaturnusz határokat jelöl ki számunkra, amik értünk és nem ellenünk vannak.

Lehet ezt úgyis megélni, hogy lázadunk és másokat hibáztatunk, tehát továbbra sem vállaljuk az egyéni felelősséget, hanem rákenjük valakire, ami már nagyon megy, azonban most már itt az utolsó lehetőség, hogy ezen változtathatunk. 

 

április 4-5

Jupiter-Plútó együttállás

Jupiter a Plútóval találkozik, ahol már tényleg nincs hamisság és megúszás. A hatalmas erő győz, a teremtő erő győzedelmeskedik. Azonban mindez bennünk működik, ennek csupán egy feltétele van, vállalni a felelősséget a tetteinkért, betartani a szabályokat, hogy a teremtésünk a jóhoz, egy nagyobb igazsághoz vezessen.

Hiszen a Jupiter a nagyobb kép, ami az mutatja, lásd meg végre az összefüggéseket és rakd össze a puzzle darabkákat.

Hiszen ha így teszel a pillanatnyi kellemetlen, vagy korlátok átalakulnak keretekké melyek a biztonság és nem a korlátozásod. 

A Jupiter az égi igazság és bőség bolygója, Plútó a hatalom, a pusztulás és újjászületés energiája.

Amikor a két energia összeáll, valami hatalmasat teremt, ami jelentős változásokat, változtatást eredményez. 

A Plútó összedönti azt ami már nem elég jó, nem elég igaz, azonban biztosan tudhatjuk, hogy ez egy nagyobb jó érdekében történik, hiszen a Jupiter biztosítja a jobbat, a bőséget és a teremtés csodáját.

Ha bármi összeomlik körülöttünk a Jupiter egy sokkal igazabb és jobb minőséget épít a helyére.

Semmi nem veszik el csupán átalakul, új utak és lehetőségek születnek a bőségre, amihez el kell kezdeni másképp szemlélni a kiteljesedés fogalmát.

 

április 8 

Mérleg Telihold

Minden változik, ezt nem kerülheted el, ha akadályozni próbálod, azzal tartod magad a rosszban a lehetőségek helyett.

A Mérleg Telihold a kapcsolatokat helyezi a fókuszba, ha van, azért, hogy mennyire látod magad mindebben, milyen is valójában ez a kapcsolat, igaz vagy hamis érzelmek működtetik, a biztonság és a félelem vagy a szeretet és a hűség. Ha nincs, azért mert magányosnak érzed magad és hiányzik.

Ehelyett arra kéne figyelned, mi az amid van, mi az ami most is itt van és értékes, amit értékelhetnél, aminek örülhetsz és boldogságot meríthetsz belőle.

 

április 14

Nap-Plútó kvadrát

Kiderül az igaz és lebomlik a hamis, a Plútó ereje nyilvánul meg, amit eddig talán nem láttál vagy nem hittél, esetleg nem értettél.

Mivel győzheted le magad és mivel regenerálódsz újra és újra.

A hatalom kérdései is előkerülnek, amivel teremthetsz és gyógyíthatsz, vagy rombolhatsz és pusztíthatsz is.

Melyiket választod rajtad múlik. Lehet most úgy érzed nincs hatalmad valami felett és áldozati szerepbe kényszerülsz, azonban a feladat, hogy megtaláld magad a történésekben, és az energiádat a bőségre, teremtésre, regenerálódásra használd.

 

április 23

Újhold a Bikában

Változások és meglepetések, váratlan események, hírek, történések. A természet csodái, valamint a pénzügyi és szerelmi téren bekövetkező új energiák. A biztonság átértékelése, és az új utak keresése.

 

április 25

Plútó retrográd / Nap-Uránusz együttállás

Most kezdődik a következmények megismerése, a gyökeres változások és változtatások ideje, teheted önként saját elhatározásból, vagy hirtelen fordulatok által.  

A szabadság a belső gondolatok és az új irányok teremtéséből adódik. A változások mindig lehetőségek kilépni a már nem működő rendszerekből.

 

április 30

Merkúr-Uránusz együttállás

A bölcsesség hozza a tisztánlátást. A hasznos és bőséget hozó lehet átmenetileg a védelem és megelőzés. Új utak és megérzések, hirtelen bevillanó gondolatok, melyek fontosak a jövőben.

 

Az áprilisi energiák arra figyelmeztetnek mindenkit, hogy változzon. Ideje tisztelni mindent ami élő, az állatokat, a növényeket, a földet, hiszen ez maga az Élet.

A pusztítás egy folyamat, ami visszajut ahhoz, akitől elindult. Ezért ha az életet választod, értékeld és óvj mindent amiben élet van.

Bővebben az áprilisi hatásokról az alábbi videómban: