2019-szeptember 28- Mérleg Újhold-Kapcsolati karma

2019-09-27

Szombaton este Mérleg Újholdat köszönthetünk, ami a kapcsolatokat helyezi új utakra, az Újhold mindig a kezdet, azonban az újhoz hozzátartozik a régi minták levetése is.

Mivel már érezhető a jövő héten bekövetkező Plútó irányváltása, így az átalakítás idejét éljük.

Ennek az Újholdnak a szépsége a Vénusz-Jupiter boldogságot hozó kapcsolata, ami a kis szerencse és nagy szerencse kapcsolódása.  A boldogság nem más mint a bennünk élő harmónia, amikor látjuk a jelenünkben a jót, és engedjük magunknak mindezt megélni is.

Ehhez azonban sok megértés szükséges, amit a mai Merkúr-Plútó kapcsolódás biztosított számunkra.

Ha nem tudsz dönteni, annak ellenére sem, hogy a lelked pontosan tudja mit kéne tenned, mégis bizonytalan vagy, akkor érkeznek jelzések arra, mely út hová vezetne.  Ilyen egyszerű ez, ha nyitott vagy és figyelsz, ha hajlandó vagy érteni a mindennapi történések összefüggéseit.

Ebben lesz most segítségedre az újhold energiája, hogy akarj jól lenni, hogy akarj érteni és magad teremteni a boldogságot.

Vajon mi történik akkor, ha már nem éred be a kevéssel? Mi történik, ha többet akarsz? Nagyon egyszerű a válasz: Többet kapsz!

Ez nem azt jelenti, hogy otthon ülsz a karosszékben elégedetlenkedsz és mást akarsz, majd várod, hogy mindez megvalósuljon.  Azt sem jelenti, hogy a boldog párkapcsolat megjelenik életedben, ha Te nem változtatsz. 

Ez azt jelenti, hogy ki kell állnod magadért, ki kell állnod a vágyaidért, és tenni,cselekedni, miközben annyira hiszed, hogy tudod ez a Te utad.

Felelősséget kell vállalnod azért ahol éppen tartasz, ami most van, így lesz hatalmad a jövődet teremteni.