2019-október 13-Kos Telihold-Az ébredés ideje

2019-10-13

Ma este Teliholdat láthatunk az égen, a Hold a Kosban a Nap pedig a Mérlegben halad megvilágítva teljes fényében a Kos Teliholdat.  

Ez a Telihold roppant tüzes, hiszen a Mars ereje fűti, azonban ehhez még jó néhány intenzív energia társul.

A Vénusz és a Merkúr is a Skorpióban halad, ahol nagyon intenzív érzéseket és gondolatokat ébreszt bennünk. Mindez még kiegészül az Uránusz robbanásszerű változásokat hozó villámcsapásaival hiszen a szerelem és harmónia égiteste a Vénusz éppen szembenállást képez vele.

Mire számíthatunk? Leginkább magunknak érdemes most feltenni a kérdést, mi zajlik most bennem, mi nyomaszt és mitől szabadulnék.

Lehet ez egy rossz szokás, egy nyomasztó helyzet, de akár egy kapcsolat is.  Mindez picit becsapós, hiszen a Kos-Mérleg tengely az én és a külvilág, illetve a kapcsolatokra helyezi a figyelmünket. Sokan hajlamosak a külvilágra kenni saját elégedetlenségüket, ez most hamar összeomlik és kiderül az igazság.

A Telholddal, azaz mind a Holddal, mind a Nappal alkot megoldást kiváltó fényszöget a Plútó.

Ahol a Plútó ereje megjelenik ott nincs trükközés, ami igaz most fény derül rá, ami hamis arról lehull az álca.

A Plútó az az erő, amellyel képes vagy elpusztítani magadat, vagy meggyógyítani, regenerálni is. Érdemes az életet választani, és a lehúzó, pusztító energiát átalakítani gyógyító erővé.

Nagyon fontos ez az időszak mindannyiunk életében, ezért most nem a megúszásra kell játszani, hanem a szükséges átalakításokat megtalálni és elindítani.

A Telihold erejét még napokig érezzük, hatása a Skorpió Újholdig kísér majd utunkon.

Nincs kibúvó most nem lehet a felszínen evickélni, bizony mélyre kell menni és kinyitni a szemünket. Lehet elsőre majd meglep amit látsz és talán nem fogadod el, hogy bizony ez is belőled származik.

Azonban ajánlatos mindezzel szembenézni és befogadni az árnyoldaladat is, mert ez esetben változtathatsz, erre hatalmas erőt is kapsz.

A tagadás most bizony büntihez vezet, hiszen leginkább magadat fosztod meg a lehetőségektől.  Nehéz a változás hiszen ismeretlen, a megszokások rabjai vagyunk, abból nyerjük biztonságunk. Ez nem baj, ez kell is nekünk, mindaddig amíg mindez igaz és a helyes útról nem térít le, vagy nem pusztítja erőnket.  Ha már erre tart a megszokásod, akkor jön a Plútó felnyitja a szemed, és amit látsz el sem hiszed, hogy ott volt mindig benned.

Ébredés Teliholdja a mai, és mint mindig most sem hagy magunkra az égi segítség, hiszen minden a jóért történik, erre biztosít energiát a Jupiter ereje.

Ha igaz amit látsz és hiszel, ha vállalod az igazság fényét, akkor segítséget várhatsz és kapsz is.

A fény a mi teremtőnk, és életadónk, ami nem létezhet a sötétség nélkül.