2019-május 18-Skorpió Telihold-Mágikus Erő

2019-05-17

Mágikus Telihold pontosodik be szombaton éjjel, nagyon intenzív energiákat hoz életünkbe. A Skorpió Telihold már önmagában is igen erőteljes hatást ígér, azonban most ez tovább fokozódik.

A Vénusz az Uránusszal találkozik a Bikában, mint tudjuk a Vénusz a szerelmi életünket, a pénzügyeinket és a harmónia teremtésünket felügyeli, az Uránusz pedig az Isteni szikra, a villámlás, a bevillanó gondolatok, a hirtelen nem várt fordulatokat hozza el életünkbe.

A Vénusz nemrég lépett át a Bikába, ahol a földi örömök megélésére ösztönöz, az Uránusszal való együttállása ehhez biztosítja a szükséges fordulatokat, változtatásokat.

Hirtelen vágyak, felébredések, az életörömök ébredése az ehhez szükséges változások megtétele most nem várat tovább magára. Itt az alkalom most vagy soha érzését kelti bennünk.

Amit talán eddig ki sem mertél mondani most hirtelen megteszed, amit  mindig is vágytál, de nem tettél most előtör és utat engedsz neki. Új szerelem, új utak nyílnak előttünk, frissesség, megújulás a meglévő kapcsolatokban is lehetséges.

Ha ez még nem lenne elég a Merkúr a Plútóval alkot áldásos kapcsolatot, mely a gondolati teremtést, az örömből való tervezést is segíti. 

Mivel a Plútó a Skorpió uralkodó bolygója ezért ez tovább erősíti a Telihold hatásait, érzelmi magasfeszültség, kibontakozás mind várható esemény, azonban egy biztos semmi nem maradhat ami nem IGAZ.

A mély és intenzív Skorpió a dolgok mögé lát, darabjaira szedi amit megérint és újjáépíti azt.

Olyan intenzív érzések törnek fel belülről amelyek talán Téged is meglepnek majd, azonban adj teret mindennek, az elfojtás nem járható út.

Engedd át magad a transzformatív erőknek, hagyd, hogy átjárjon az a mély és mindenen áthatoló ősi vágy mely a lelkedből érkezik.

Fedezd fel azt az erőt  melyet a mély érzelmeidből meríthetsz és teremts a hatalmával.

Arra figyelj ami öröm, mert most azt teremted amit gondolsz. A vihar most elsöpri azt ami már nem életképes, és megújítja az élőt.