2019-július 16-Bak Telihold Holdfogyatkozással-A Karma ereje

2019-07-16

A mai Telihold holdfogyatkozással kísért, és az érzelmi életedre hat a leginkább. Karmikus körök zárulnak és ahol szükséges az Univerzum kiigazítja a szálakat.

A Vénusz kiemelt szerepet játszik a héten, így a szerelmi életed és a pénzügyeiddel kapcsolatos események, fordulatok, felismerések ideje következik.

A fogyatkozások a legnagyobb karma indító erők mindannyiunk életében. Egyéni képlet azaz egyéni sors függvénye melyikünknek hogy mutatkozik meg az életben, mi változik, hol aktiválódik a karma ereje.

Látszólag váratlan fordulatokra számíthatunk, azonban azért használom a látszólag szót, mert bizonyosan mindenki tudja és érzi, hogy merre haladna szívesen.

A karma szó hallatán mindenki rosszra gondol, félelmet érez, annak ellenére, hogy ez nem a büntetés, nem a megtorlás jelölője. A karma a következmény, ami nem a rosszat jelenti, csupán az ébresztést.

Ha jó irányba haladsz, akkor jó és szerencsés események jönnek. Ha eltévedtél és nem látsz tisztán, akkor megijedhetsz a valóságtól.

A fogyatkozások az újraindításról szólnak, arról a lehetőségről, ahol az összekuszálódott szálak helyükre kerülnek. Ha az az út ahol jársz, az a helyzet amiben vagy nem a lelked választása akkor hirtelen váltás szükséges. Ezt a fogyatkozások kiválóan segítik, hogy meglépd amitől félsz, amit eddig nem mertél.

Amikor nem hallgatsz a lelked suttogására és eltévedsz a sors fog közbeszólni és olyan helyzetet hoz ami rákényszerít hogy elhagyd a rossz utat, itt már nincs választás, megszűnik az ami volt.

Mind a Napfogyatkozás mind a Holdfogyatkozás a lehetőségről szól, arról a hatalmas erőről ami képes felforgatni mindent körülötted hogy a valódi utadra léphess.

Ebből is kitűnik, hogy semmiképp nem rossz dolgokra kell gondolni, hiszen a nagy áttörés, a nagy lendület hozza el azt amire rég vártál.

Minden történés érted van, a pillanatnyi rossz is egy nagyobb jó érdekében történik.

Az érzelmek, az érzelmi élet a témája a mai Teliholdnak, az a tökéletesség amikor a vágyak, az érzelmek és a tudatosság együttesen képes működni. A Rák-Bak tengely az érzelmi biztonság adta alapokat felhasználva építeni a jövőt üzenetét hordozza. Nem lehet lemondani egyikről sem, hiszen a Rák az otthon, a biztonság, a gyökerek, a Bak a karrier, a hatalom, a célok, a növekedés jelölője.

A fák az égbe törnek azonban a föld alatt növesztett gyökereik adják az alapot ehhez. Nem hanyagolhatod el az érzelmi életedet, nem mondhatsz le az érzelmi biztonságról a hatalomért.

Sok esetben ott a megoldás ahol a legnagyobb a félelem és ott a boldogság ahol a legnagyobb az ellenállás.

A boldogság az az állapot amikor békében vagy, amikor nem a félelmeid vezetnek, hanem a szíved, azt választod ami öröm és nem olyat vágysz ami fáj.