2019-december 2-Jupiter a Bakban-Fellegekből a Földre

2019-12-02

Jelentős napok kezdődnek, ma a Jupiter elhagyja a Nyilas jegyét, ahol 2018 novembertől tartózkodott, és átlép a Bakba, ahol egy évet tölt majd el.

12 évvel ezelőtt járt utoljára a Bakban, 2007 decemberétől 2008 végéig. Érdemes most visszaemlékezni mi történt akkor az életedben, és milyen volt az elmúlt 12 éved.

Ez nem azt jelenti, hogy ugyanazok az események várhatók most is, inkább az elmúlt időszak megértése, az esetleges elszalasztott lehetőségek megtalálása lenne nagyon hasznos, hogy ne kövesd el újra azt amit a múltban már megtanultál vagy legalábbis meg kellett volna tanulnod.

Az elmúlt évben saját jegyében a Nyilasban haladt a bőség és hittel teli tudás bolygója, a Jupiter, ahol a jövőtervezés, a nagy álmok és a tudás felhasználását támogatta.

Ennek a célja az volt, hogy lásd a nagyobb képet, értsd meg a múltat a jelenben és ezzel a megszerzett tudással tervezd a jövődet. Merj nagyot álmodni és tudd a szerencse, a támogatás mindig ott van melletted és érted.

A Bakban vizsgázik mindez, amit az elmúlt évben kaptál, tudást, hitet, lehetőséget, ajándékot, csodát, szerelmet, azt vajon képes vagy-e megtartani, tartóssá tenni életedben.

A Bakban szilárdul meg minden ami fent születik, a Bakban teremtődik meg minden amit felküldtél kívánságként. Itt kell felelősséget vállalni a tettekért, a vágyakért, a céljaidért, a múltadért, a gyengeségeidért, és a tudatlanságodért is. Ami hamis vagy illúzió az itt pusztul el és itt tapasztalod meg az űrt a hamis ábrándok helyén.

A Jupiter a Bakban visszafogottabbá válik, kijózanító hatású lesz és nem engedi, hogy olyat vágyj ami nem valódi és amire még nem állsz készen.

Az elkövetkező 1 év alatt kiderül felkészültél-e, képes vagy tenni is vagy csak ábrándoznál és hozol-e áldozatot a céljaidért.

Itt a lehetőség, hogy tettekre váltsuk az álmokat, hogy a terveket átdolgozzuk és az időt felhasználjuk.

Csodálatos lehetőség a Bakban haladó Jupiter, hogy megvalósítsd az álmaidat, hogy felelősséget vállalj az életedért.

Bizony ez a titok, a Bak uralkodó bolygója a Szaturnusz, ami a felelősség felvállalását és az életed irányítását segíti. Nagyon egyszerű, hiszen ha vállalod a felelősséget és nem a sorsra és karmára hivatkozol életed alakulásában, nem másokat okolsz saját döntéseid miatt, akkor lehetőséged van alakítani életedet és irányt váltani.

Szaturnusz mester azokat ajándékozza meg, akik kitartóak, szívósak, alázatosak, eltökéltek és felelősen terveznek, akik képesek a nehézségekben a tanítást látni és soha nem adják fel.

Amikor a Jupiter itt halad, akkor nincs középút, vagy összedől az álomvilágod és a kijózanító valóság nehézségeket, akadályokat és veszteséget hoz, vagy lépésről lépésre fegyelmezett munkával valósíthatod meg álmaidat, vágyaidat.