2019-december 12-Ikrek Telihold-Gyógyító Igazság

2019-12-12

A mai Telihold az Ikrekben teljesedik ki, ami azt jelenti a Hold az Ikrekben a Nap a Nyilasban halad és képeznek egymással szembenállást.

A Teliholdak mindig a kiteljesedésről, a megértésről és a kibontakozásról szólnak. A 2019-es év utolsó Teliholdja 12. hó 12.-én teljesedik ki az Égen, ami a numerológia szerint is a teljességet és mesterré válást hordozza.

A Hold az Ikrekben az érzelmek megértését, kettősségét és könnyed kommunikációt esetleg továbblépést ígér. A Nyilas Nap az igazságot és a gondolatok magasabb szintekre emelését hivatott segíteni.

Mindez még kiegészül a Chiron retrográd zónából való kilépésével, mivel a mai napon direkt mozgásba vált. Chiron egy aszteroida, a sebzett gyógyító analógiája, ami a fájdalmas megéléseinket, sebeinket hordozza.

Ha ezt tudatosan használjuk, akkor nagyszerű lehetőségeket hoz életünkbe, hiszen megértjük az esetleges rossz hangulatunk, betegségünk, vagy egyéb „sebesülésünk” értelmét, üzenetét.

Nagyon fontos nap a mai, az év lezárásához ad útmutatást és erőt az előttünk álló 2020-as év indításához, felkészüléshez.

Az igazság így vagy úgy de utat tör magának, ha felvállalod meggyógyít, ha tagadod elmerülsz a hamisságban, és a kettőség miatt összetörhetsz.

Sokak életében felbukkanhat valami a múltból, akár egy személy, egy szerelem, egy érzés, egy megoldatlan helyzet, vagy feladat.  Összetörhetnek álmok ideák, amik a hamis illúzió ködjében születtek. Egy fájdalmas kapcsolat, szakítás is megjelenhet, hogy feltépje sebeidet, látszólag értelmetlenül, azonban a feltépett sebek a Te gyógyításodra várnak.

Kulcsfontosságú nap a mai, ehhez kell, hogy tudatosan éld meg és használd fel az energiákat.

Mindannyian sebzettek vagyunk, más és más értelemben és módon, azonban mindenkiben vannak eltemetett sérülések.

Amíg ezekről nem akarsz tudomást venni, addig láthatatlanul ugyan de mérgezi életed és nehezíti mindennapjaidat is.

Kiemelkedő gyógyító nap a mai, ezért figyelj a történésekre, a kapott üzenetekre, melyek mindig hétköznapi csomagolásban érkeznek hozzád.

Chironnak fel kellett adni halhatatlanságát, hogy begyógyítsa kínzó sebeit és a halandóság által váltsa meg örök létét. Ennek üzenete a Skorpió analógiája, a Plútó ereje, milyen érdekes, hogy éppen holnap lesz pontos a Vénusz-Plútó együttállása.

Hiszen a halandóság, a születés és halál, a kezdet és vég, az újjászületés a halandó lét ajándéka. A fizikai test elfárad, a lélek elhagyja börtönét és szabadon szárnyal az új élet felé. Mindez kevésbé szélsőségesen értelmezendő, hiszen jelen földi létünk is számtalan „kishalált” és újjászületést birtokol, amikor egy életszakaszod véget ér és egy új kezdődik.

És ez így van jól, hiszen ami már elmúlt sosem lenne olyan amiért siratod, a jövőd pedig éppen attól lesz teljes, hogy új útra lépsz.

Érdemes a mai energiát, mely még jó pár napig hatásos lesz, felhasználni a gyógyulásra életedben. A gyógyulás első és egyben legfontosabb lépcsője a diagnózis, tehát a sebek elfogadása és feltárása. Amíg menekülsz előle, addig nem is kezelheted, vállald a sebeidet, a sérüléseket és fogadd el őket. Ha elfogadod, meg is gyógyíthatod.  A szörnyet sem győzheted le ha menekülsz előle és csak bujkálsz, hiszen így felfalja életed, azonban ha megállsz, megfordulsz megláthatod mi az ami elől futsz. Ha látod mivel van dolgod le is tudod győzni.

 Mindannyian sebzettek vagyunk éppen ezért egyben gyógyítók is, kinek kinek más értelemben van erre hatalma, azonban éppen ez az ami elől menekülünk. Csodálatos lehetőség ez a mai energiakapu, hogy beléphess egy igaz világba, és gyógyulj.