Vízöntő Újhold-Szellemi erő

2019-02-04

Február 4.-én azaz ma este Vízöntő Újholdat köszönthetünk, ami folytatása a szabadság, a felszabadulás idejének. Tervek, vágyak, új irányok elindítására nagyon kedvező időszak.

Az Újhold mindig az új ciklus kezdete a növekedés előtti üresség. Ez az Újhold most különösen erőteljes lehetőségeket hordoz. Az elmúlt napok intenzív energiái tovább fokozódnak, a varázsláshoz már ott van a pálca a kezedben. 

Akár használod, akár nem mindenképpen létrehozol, azonban ha tudatosan odafigyelve, magadba szívva az égi erőket arra használod erődet amire azt kaptad, akkor nagyszerű eredményekre számíthatsz.

Ne pazarold a szellemi energiádat olyasmire ami csak lehúz, ne próbáld megmenteni amit, akit nem kell, hiszen a szellemi energiád a legnagyobb erőd és hatalmad.

Gondold át mit tervezel megvalósítani ebben az évben, mi az amin változtatni szeretnél, vagy amit már régóta halogattál. Nagyon kedvező időszak az új tervek beindítására, elindítására, elsősorban szellemi szinten, gondolataid tisztításával. 

Sokat hallottad már, hogy amire vágysz, amit szeretnél mondd ki, beszélj róla. Mégis most újra el kell mondanom, mert olyan lehetőséget rejt a Jupiter-Merkúr fényszöge, amit nem hagyhatsz ki.

A Merkúr a Vízöntőben a vágyak, a megvilágosodás általi szabadság jegyében halad, miközben a Nyilasban járó Jupiterrel szövetkezik. A nyíl a cél, amit most szavak, gondolatok, leírt és kimondott mondatok formájába öltve érhetsz el.

Az Uránusz-Vénusz segített felszabadulni, letisztítani a félelmeket az álmaidról, kívánságaidról, most a tiszta, félelemmentes célok várnak, hogy a nyíladra tűzd és megcélozd a Napot. Beszélj arról amit szeretnél, amit tervezel, beszélj róla akként, hogy biztos, hogy folyamatban van, hogy épp most szövődik az égi energiák tüzében.

Varázsolj, alkoss szépet, boldogságosat, tisztán, szabadon!