Vénusz-Plútó-Mars-Chiron-A belső fényed kulcsa

2018-12-27

A Téli napforduló után elindultunk a Fény felé, ha lassan is de hosszabbodnak a nappalok. A Fény az Élet, a Nap az éltető erőnk, és eljött az ideje, hogy a belső fényedhez visszatalálj. 

A szellemi erőd az igazi kincsed, amit a mindennapi rohanásban veszítesz el. Pörögnek az események, történnek a dolgok és kapkodod a fejed. Mi ez körülötted, miért történik az amit inkább elkerülnél? 

Kezdj el figyelni arra amit mondasz, ahogy beszélsz, és gondold végig mi történne ha az megvalósulna. Akarnád azt úgy, ahogyan elmondtad? Ha nem, akkor miért olyan szavak hagyják el a szádat amiket nem szeretnél megvalósulni?

Figyelj önmagadra, ne kívül keresd most a megoldást, inkább a gondolataidat urald, és engedd, hogy a vágyaid megvalósulása körül forogjanak.

Erőteljes szenvedély érezhető a napokban, hiszen a Vénusz a Plútóval alkot harmonikus kapcsolatot. A szenvedély, a bátorság, az átalakulás égiteste a harmónia, a szerelem Istennőjével szövetkezik.

Feltámadnak a vágyak, akár visszatérő minőségben, akár új találkozásról is legyen szó, a végletek uralkodnak.  Érdemes használni ezt az energiát, hiszen nagy segítséget nyújt ahhoz amit eddig nem léptél meg, nem tettél meg. Mindez nem csupán a szerelemben, az alkotó munkában, a gondolati mágiában is használható.

December 29.-én szombaton pontosodik be a Mars-Chiron együttállása, az érzelmi sebek, sérülések a háború Istenével lép szövetségre, amely hajlamosíthat hadjáratot indítani az elszenvedett sérelmeid okán.

Ehelyett inkább a továbblépésre érdemes fókuszálni, az önzetlen segítség a kulcs a gyógyuláshoz. A Mars a Halakban inkább a passzív ráhangoltságot, a segítő szándékot erősíti, valamint a cselekvés előtti tervezést, a szellemi erőd életre keltésével.  Mindez megtérül amikor a Mars a saját jegyébe a Kosba lép majd, egész pontosan január 1.-én, amikor az új évhez hatalmas lendületet is kapsz.

Az év utolsó napjaiban tisztítsd le a gondolataidat, légy önzetlen hiszen a kulcs épp ebben rejlik, mely nem más mint a gyógyulásod kulcsa. Tervezz és álmodj nagyot, mert a 2019-es év az álmaid megvalósításáról fog szólni.