Plútó retrográd-Belső erő és Hatalom

2019-04-25

Plútó irányváltása hatalmas energiát mozgat meg, a Plútó retrográd ideje jött el, ami visszahoz bizonyos kérdéseket, ügyeket életünkbe. 

Plútó ereje az átalakulásban rejlik, amihez a bátorságot a szélsőségek megélése, a kezdet és vég, a rombolás és építés energiáinak felismerése nyújtja.
Érdekes megfigyelni, hogy amikor a Plútó energiája felerősödik a természetben milyen egyértelműen jelenik meg, viharok, szélsőséges időjárás, hirtelen erős felmelegedés tapasztalható. 

Ahogy kívül úgy belül is ezeket a szélsőségeket, átalakulásokat éljük meg.

Ide tartoznak a hatalmi kérdések is, hiszen a legnagyobb hatalom háttérben munkál. 

A teljes sorsuraláshoz ismerned kell azokat a láthatatlan erőket, azokat a benned lakozó képességeket és energiákat amivel nem biztos hogy szívesen nézel szembe.

Azonban erődet és ezáltal sorsodat is csak akkor uralhatod, ha ismered Hádész birodalmát is. Hádész az Alvilág Istene, kinek hatalma nagy, és elrejtve munkál,a rejtett kincsek örzője.

A benned élő teremtő és pusztító erőket egyensúlyban lehet felhasználnod, ha valami nem életképes már, le kell rombolni hogy helyébe újat építhess.

Minden látszólag rejtett hatalom belőled indult el, az idő az egyetlen változó. Keresd meg hol és mivel indítottad el azt a folyamatot ami most történik.

Amíg kívülállóként állsz életed eseményei előtt, addig csak kiszolgáltatottan várod a sorsod, ha vállalod a felelősséget Tiéd lesz az irányítás is.

A Szaturnusz a leszálló holdcsomóval ( hozott karmikus múlt és képességek ) áll együtt, ami a múlt megértését kívánja segíteni, lehetőséget adva a sorsfordításra.

Minden amit valaha vágytál és kívántál megvalósul, még akkor is ha azt már rég elfeledted. Akkor történik amikor annak ideje van, amikor eljutott oda, hogy minden egyes apró részlet összeálljon.

A Plútó a rejtett működés, ami veszélyes mert ha nem ismered nem is irányíthatod, ha nem tudsz róla, hogy te vagy a pilóta esélyed sincs vezetni és felelősséget vállalni az irányításért. Ha ekkora energia elszabadul és nincs aki tudatosan irányítja kárba vész és kárt okoz.

Nem más a tét, mint a jövőd ami ma kezdődik el, mindig ma írod a holnapot, és mindig ma változtathatsz rajta.