Oroszlán Telihold holdfogyatkozással-Szívből teremteni

2019-01-20

Január 21.-én hétfőn Oroszlán Teliholdra ébredünk, különleges holdfogyatkozással kísérve, mely a szív vágyainak és örömeinek energiáit ébreszti fel bennünk. Az öröm, a boldogság, a Napod, az éltető energiád, ezért ideje megvizsgálni vajon mennyire élsz a fényben, mennyire ragyogsz.

Van valami a levegőben, amit mindannyian érzünk, kérdés értjük-e? Dinamikusan elindult a naptári év nincs halogatás, a boldogságod a tét.
A szerelem készülődik, a Mars és a Vénusz áldásos kapcsolódása elhozza az újat életedbe, akár egy új szerelem, akár a meglévő éled fel, a szívek most hangosabban dobbannak, a szenvedély felizzik és új kör indul.

Beérnek a vágyak, letisztulnak a valóság szikrázó napsütésében a céljaid.

A hatalom a szívedben van nem lehet eleget hangsúlyozni. Nincs más csak a lelked útja, nincs földi korlátja a lélek halhatatlan igazságának és erejének, mert az egység, a teljesség nem ismer korlátokat, csak az örök hatalmát.

Földbe gyökerezett a lábad, tudod mire vágysz mégsem indulsz el, mert az idő a korlátot jelenti neked.  Az idő, az elmúlást festi eléd, pedig nincs határ a határtalannak, csupán a félelem ismeri az idő veszteségét.

Minden akadály csupán egy teszt, hogy valóban ezt akarod-e, valóban érzed –e az igaz belső fényed ragyogását, és nem ködösíti el az árnyéktól való félelmed. Tudod-e biztosan, hogy a Napod fénye, ragyogása jelöli utadat és az árnyék éppen bizonyítéka a szikrázó belső fényednek. Az árnyék a stabil földi jelenésed szilárdítja s nem kurtítja a határtalant.

A szavak hatalmas ereje földi léted szilárd támasza, mely közelebb enged a megvalósítás felé, mintsem az elégedetlenkedés pusztító szavai szolgálná célodat. Használd hát a hangokat, a kimondott szavak dallamának hullámait hogy elindíthassák az örömöd tengerét.

Minden a célodat segíti, a Jupiter ( hit, bőség, szerencse ) a Vénusszal egyesül, melyhez a Mars adja az erőt, a tetteket.  A Szaturnusz a Marssal alkot teremtő kapcsolatot, ezért legyen akármilyen távoli is a cél a kitartást is megkapod.

Hogy kívánhatsz, hogy teremthetsz csodát a puritán szavakkal, hogy hozhatsz varázslatos vágyakat megvalósulásra, ha nincsenek szavaid mely megteremthetné?

Figyelj a beszédedre, légy éber a szavaidra és gondolkozz el, vajon ilyen valóságot vágysz? Beszélj úgy amit vágynál megvalósulni, fogalmazz akként ahogy a vágyaid színesítenéd. Ha nincsenek szavaid az álmaidra, a céljaid is ködösek maradnak.

A hétfői Telihold is része a nagy varázslatnak, bevezetője a készülődő Szaturnusz-Plútó kapcsolódásnak, melyhez az első és legfontosabb lépés a hatalmad visszavétele. A hatalmad a saját életed felett, melyhez igaz szívből érkező vágyaidon keresztül vezet az út.