Napéjegyenlőség-Kos Telihold-Sorsfordító idők

2018-09-24

Szeptember 23.-án vasárnap volt a napéjegyenlőség és 25.-én kedd hajnalban a Kos Telihold is az előrelépést támogatja, a vágyak után a megvalósítás, az álmodozást követő valóságos megélést segíti életedben.

Ráébredni gátjaidra, benned élő korlátaidat megismerni. Miért vágynál olyanra ami nem a te utad, miért akarnád azt ami nem neked való, nem hozzád tartozik. Persze itt nem a szomszéd menő kocsijára, vagy a barátnőd új cipőjére gondolok. Az érzelmi vágyaidra, a lelkedből érkező álmaidra.

Sokan csak vágynak valamire, de valamiért nem valósul meg, vágynak a sikerre, a boldog párkapcsolatra, azonban nem tudják megteremteni. A jelen energiák támogató megélésével felnyithatjuk a szemünket mi az, ami a teremtő erőnket gátolja. Milyen sebek, sérülések vannak bennünk, amik ellen létrehozott védőpajzsunk falat húz a vágyott érzések felé.

Bármilyen furcsán is hangzik a napéjegyenlőség idején a Hold-Neptunusz és a Chiron-Nap szembenállás hatására szinte beugrik a fejünkbe mindez. Egyszerre csak szembesülünk a gátakkal, a blokkjainkkal. Ha úgy tetszik most ha kinyitod a szemed szembenézhetsz a szörnnyel akitől eddig elfutottál, akitől eddig csak menekültél. Most lesz elég bátorságod, hogy megfordulj és szembenézz vele, majd rájössz, hogy mindez csak a benned élő félelemből, fájdalomból szőtt szörny alakzat. Mindez nem valóságos, mert a múltadból származik, nincs a jelenedben.  Azonban a múltad a gyökered, ami ha sérült nem tudsz stabilitást elérni, nincs támaszod, valódi erőd.

Vissza kell menned a múltba, át kell élned a fájdalmat, és meg kell értened mitől félsz, mitől menekülsz. Ha nem bízol, nem tudsz teremteni, nem tudod átadni magad a teremtés csodálatos bizalmának, abban, hogy minden megvalósul, hiszen a vágyaid is ugyanabból a lélekből származnak mely a valóságot teremti.

Nagyon ritka és csodálatos gyógyító energiák vannak és lesznek jelen az elkövetkező időszakban, olyan kivételes lehetőség ez, amikor nem kell életeken át cipelni terheid, hanem itt és most egy életen belül leteheted, megszabadulhatsz láncaidtól és visszatérhetsz a földi csodák világába.

A MEGÉRTÉS a gyógyulás első és legfontosabb állomása, sőt egyben maga az újjászületés.  Ha megérted, nem azon kell fékezned a folyamatot, hogy aha, szóval engem akkor ő vagy ők bántottak és ezért lettem ilyen…. szó sincs bűnbak keresésről hiszen ők is segítőid, annyiban, hogy a hozott lelki blokkjaidat újraéled, majd megérted általuk.

A gyógyulás a megértésben rejlik, amikor megérted hogy azért viselkedtél úgy, azért vonzódtál valakihez, hogy eljuss a megértéshez, hogy azért nem tudott megvalósulni az életedben az a bizonyos dolog, kapcsolat, téma, mert FÉLTÉL, mert menekültél.

Októberben folytatódik ez a folyamat, hiszen elindul a Plútó, a Vénusz retrográd mozgásban lesz és számtalan más aspektus is a kapcsolatokat, a kapcsolódást, a szerelem csodáját segíti.

Azonban az ingoványra nem lehet építkezni, stabilizálni kell a gyökereket, az alapokat, hogy teremtésed a földi világban megmaradjon.

Minden vágyad, kívánságod amit kimondasz vagy gondolsz elindul a megvalósulás felé, azonban ha nem tud talajt fogni, ha nem tud hol létrejönni, ha nincs hit és bizalom, nincsenek stabil alapok, akkor elszáll.  Éppen ezért nagyon fontos és hatalmas ajándék a gyógyító energia, amit a megértéssel kezdhetsz. Visszatekintés, visszatérő személyek, kapcsolatok, szerelemek elhozzák a lehetőséget, hogy értsd mi és miért történik, és dönts úgy ahogy az a legjobb Neked.  Sok feszültséggel is találkozhatsz a napokban, azonban ne lépj bele más negatív körébe, foglalkozz önmagaddal.

Indulj el, használd a csodálatos gyógyító segítségeket, félelmek helyett bizalmad legyen.