Nap-Szaturnusz-A Varázslat ajándéka

2019-03-09

Láthatatlan igazságok

A Halak Újholddal kísért Uránusz jegyváltása egy más perspektívát kínál számodra. Március 9.-én szombaton a Halak Nap a Bak Szaturnusszal szövetkezik, hogy közelebb kerülhess a láthatatlan erők irányításához.

A földi létben létezik az anyag, a fizikai test és minden ami itt körülvesz, látható és érinthető, hallható és megfogható. Azonban mindez csupán egy része a mindenségnek, a benned élő egyetemes erőnek.

Akár tudomást veszel róla, akár nem a valóság túlmutat a tárgyakon, a látható anyagba öntött világon. Minden ami formát ölt a láthatatlanból ered, abból az erőből melyet a szellemi erővel hozol létre. Ennek a megértését fogja segíteni a Bikában, azaz a földi valóságban, a megfogható tárgyiasságban, anyagban haladó Uránusz.

Uránusz a szabad szemmel nem látható erőket közvetíti a Földre és a Bikában való tartózkodása alatt lehetőséget kapsz, hogy megértsd vajon miből is teremtődik meg a kézzelfogható valóságod.

Olyan csodálatosan mutatkozott meg a fizikai világunkban ez a hatalmas változást előkészítő égi esemény, hiszen éppen az Uránusz jegyváltásakor villámlás és mennydörgés kísérte az időt, mily meglepő, hiszen az Uránusz a villám, az elektronika, a robbanásszerű bevillanások okozója is.

Nem véletlen az sem, hogy éppen most fordult vissza a Merkúr mely a gondolkodás, a kommunikáció és az égi hírnök jelölője is egyben. Még nem kívánt átlépni a Kos jegybe, visszafordult a Halak utolsó fokán, időt hagyva a megértésre, a megérésre.

Szombaton a Halak Nap, az intuíciók, megérzések jegyében a földies, racionális Bak Szaturnusszal alkot harmonikus segítő kapcsolatot.

A Bak minőség a kitartás, az áldozatos munka, a lassú, megfontolt azonban szívós és kitartó haladás hordozója. Ezzel ellentétben a Halak minőség inkább a sodródás, a passzivitás, önfeláldozás megjelenítője is, látszólag. Valójában a belső erő, az a mély lelki tudás általi megnyilvánulás, mely a szellemi ősi tudás, az egyetemes egység hordozója.

Kettejük kapcsolódása, együttműködése, vagyis együtt működtetése által csodák születhetnek.

Gondoljunk csak bele mi történik akkor, ha a racionális gondolkodás, a kitartás és szívós munka szövetkezik a szellemi erőkkel, a megérzésekkel, a magasabb rendű tudással.

A lélek óceánja vezeti a földi megvalósulást, mindezt most tudatosan megértve és működtetve. Hiszen az Uránusz villámjai éppen azt a láthatatlan erőt villantották fel számunkra, azt az Isteni szikrát, mellyel működésbe hozható az egység. A benned élő fizikai és szellemi létezés egysége.

Mi más ez mint a varázslat ajándéka?!

Az erők csak együtt képesek működni, hiszen lehetsz te kitartó és szorgalmas, ha nem hiszed és nem látod, vizualizálod a célt, illetve elképzelheted, álmodhatod a vágyaidat ha nem teszel érte itt és most, a földi síkon nem fog megvalósulni. Azonban ha fenti erőket együttesen használod és irányítod, akkor nincs oly csoda, nincs oly vágy mely ne tudna megjelenni a jelen valóságodban.

A Szaturnusz az idő is, a Halak Nap az időtlenség, a végtelen, a lélek végtelen óceánja, ha a kettő szövetkezik, akkor ott és akkor leszel jelen amikor és ahol szeretnél. Vagyis éppen a legjobb időben vagy ahhoz hogy tégy a csodákért, hogy vágyj a csodákra.

Nincs olyan vágy ami ne valósulhatna meg, hiszen nem vágyhatsz olyanra ami nem a Te valód, valóságod. Ennek felismeréséhez kapsz most hatalmas segítséget, ennek okán maradt a Merkúr még a Halakban, hogy visszatalálj a valódi vágyaidhoz, a létezésed igazi okához, és ennek a tudásnak a birtokában vágyj és alkoss, teremthess csodát, varázslatot, megismételhetetlen egyedi elméddel, szellemeddel és fizikai testeddel összhangban.

Nem más ez mint a megváltás, a sors és karma csodálatos ajándéka, melyhez jelen kell lenned, szükséges a létezésed, a vágyakozásod, a cselekvésed, a tetteid és a lelki erőd is.