Nap-Plútó-Visszatérés Átalakulás-Az Igazi

2018-10-11

Feszültségek a levegőben, a Mérleg Újholdat követően október 11.-én csütörtökön a retrográd Vénusz a Marssal alkot teremtő ám, feszült kapcsolatot, mely a szerelmi, párkapcsolati területen hoz némi feldolgozásra váró feladatot életedben. 

Nagyon erőteljes Skorpió energiák munkálkodnak jelenleg, melyek a transzformációt hivatottak előidézni mindannyiunk életében. Biztosan érzed, hogy valami nem ugyanaz, valami van a levegőben, mintha két Világ között rekednél. 

Ahogy azt már tudjuk a Vénusz eltűnni készül, hogy átalakulhasson és hajnali csillagként ragyoghasson. Alámerül az alvilágba, ahol átalakulhat, ahol hátrahagyhatja a régit.
Valami meghal benne, belőle, és  csak az igaz tér vissza, hogy megújhodva újjászületve ragyoghasson igaz fényében. Megváltozik a szeretet benned, megváltozik ahogy eddig szerettél és megváltozik ahogy szeretve voltál. Újra ragyogni vágysz ezért le kell vetned elnyűtt megfáradt múltadat, hogy jövőd egy tiszta és igaz jelennel kezdhesd.

Visszatérni, emlékezni, ismételni. Emlékezni a múltra, mindezt az összegzés és a tanulság okán. Mélyre kell ásni, a dolgok mélyére kell nézni, nem elég a felszínt kapargatni, mert a megoldás sokkal inkább belül van.

A Merkúr-Uránusz szembenállás energiái segíthetnek, hogy visszatérjen a bátorságod.

Sajnos a gyermeki kiváncsiságot később felnőttként felváltja az óvatosság ruhájába bújtatott félelem. Amikor nem nyitod ki azt az ajtót amit kiváncsiságból kinyitnál, benéznél, mert a félelmek visszahúznak, a megóvás címén meggyőzöd magad, hogy az veszélyes, ott bajod eshet.
Vissza kell térned a gyermeki kiváncsisághoz hogy merd kinyitni azt az ajtót ami a mélybe vezet, ahol a válaszokat találod. Talán félsz az igazságtól, mert a felépített félelem által becsomagoltad szép cukormázas csillogó csomagolásba azt ami belül rohad, elenyészik.

Ha engednél a megismerés csodájának, akkor előbb szembesülnél a posvánnyal, lehet alá kellene merülnöd a mélybe hogy megtaláld az igazgyöngyöt, de mindez veszélyes, mert megfulladhatsz, sérülhetsz. Azonban a Plútó erős hatása okán, most nincs óvatosság, most ha a félelmeidre hallgatsz nem megóvod magad a fulladástól, hanem víz nélkül is megfulladsz.

Bátorság a barátod jelen időkben, amikor nem félsz, hogy odaveszhetsz hiszen így veszel el, ott csak megújhodást tapasztalhatsz. Pár szót érdemes már most ejteni a Jupiter hamarosan bekövetkező jegyváltásáról amikor a Nyilasba költözik, ahol a teljes igazság lakozik. Az a fajta igazság amikor az apró információkból, tapasztalatokból összeáll a nagy kép,amit csak akkor láthatsz, érthetsz ha felemelkedsz hiszen fentről láthatod az egészet, a nagy képet.

Amíg Te nem vagy Igaz, addig nincs az Igazi, hisz az Igazi az Igaz társa lehet csupán, a hamisnak csak hamis lehet párja.