Merkúr direkt-Jupiter-Neptunusz trigon-A hit a szív ereje

2018-08-19

A Merkúr a retrográd zónából direktbe fordul, a megvalósítás ideje érkezett el, melyet a múlt tanulságával indíthatsz el. Mivel a Merkúr hat a kommunikációra, közlekedésre, gondolatokra, ezért irányváltáskor előfordulhatnak kisebb zavarok ezen a területen, mivel nagyon erős energiák hatnak. Ezt a blogot is tegnap töltöttem volna fel, de a technika megtréfált. :)

Az erő mely a legfontosabb része a földi életnek, az erő mely a lelkedből érkezik, a szívedből, az Oroszlánban járó Nap a szíved igazságait világítja meg. Mindehhez a bátorságot is ebből nyered, az életed, a sorsod irányítását. 

Amikor kiderül az igazság, a jó győzedelmeskedik és minden a helyére kerül. Olyan csodálatos szépséget lelhetsz, ha figyelsz, a Jupiter-Neptunusz trigon a Merkúr direktbe fordulása mind-mind egymást támogató folyamatok, melynek ha részese vagy csodát találsz, ha ellene haladsz, harcolsz falakba ütközöl és vergődsz a hazugságok hálójában.

Az élet igazsága a bizalom, a bizalom a jóban, a hit az igazságban, igazságosságban. Mindez itt van, mindig mindenkor, csak észre kell venned. Ha erődet nem pazarlod felesleges harcra, háborúra a dolgok mindig maguktól elrendeződnek, az igazság győzedelmeskedik. A kérdés csak az melyik oldalon állsz, ha becsapod magad, ha ellenállsz, ha küzdesz, akkor nem vagy jó irányban, nem az igaz úton jársz. Minden amit tudni akarsz itt van előtted, ha az igazadat bizonygatod benne van a hamisság, ha hagyod hogy a helyére kerüljenek a dolgok, akkor van igazad, akkor állsz a helyes, az igaz és a hit útján. Nincs szükséged harcolni, nincs szükséged belemenni csatákba, csak várj, hagyd hogy a Jupiter tegye a dolgát és meglátod kiderül minden.

Előfordul amikor nem neked van igazad amikor tévedtél, hibáztál, megesik, hisz ember vagy, hisz tanulni érkeztél, ilyenkor nem a szájízed szerint történnek az események, falakba, nehézségekbe ütközhetsz, azonban itt is a felismerés a lényeg, hogy értsd meg mi nem helyes, mit tettél ami nem valódi, ami álca, ami megtévesztés. Ha belátod pillanatok alatt helyére kerül minden nem kell tovább bűnhődni, nem fog büntetni az élet, sanyargatni a sors. Ezt csak te teheted magaddal, ha nem hallgatsz a belső szóra, a lelked jelzéseire, ha nem ismered fel az igazat, nem nyitod ki a szemed és harcba szállsz a tévedésed mellett, az igazság ellen.

Ha engeded a történéseket, ha mint a víz felveszed a formát amelyben mozogsz akkor képessé válsz befogadni az érkező támogató energiákat, a teremtés csodáját.  

Augusztus 26.-án a  Halak Telihold által teljesedik ki a nyári időszak támogató ereje.