Mars direkt-Erő és Lendület

2018-08-30

Augusztus 28.-án a Mars kilépett a retrográd zónából, és elindult előre, a lezárások utolsó felvonása, megértése jött el, ideje elindulnod. Az elmúlt 2 hónap alatt átgondolhattad az irányt, bizonyos dolgok visszatértek, lelassultak. 

Mindez és a Halak Telihold a letisztulást, a megértést, a belátást hozta el életedbe, mely által láthatod a helyes utat. Már érzed az erőt, a lendületet, melyet a célok elérésére fordíthatsz. 

Láthatod a Te utadat, a Te döntésedet, választásodat, ha ez megtörtént, ha valóban felszállt a köd az illúziók fátylát levetetted, akkor a valóságban is képessé válasz itt és most, ebben a földi realitásban elindulni a megvalósítás felé. Ahogy a szóban is benne van
teremteni csak valódit lehet ( megVALÓSítás ) ami nem a Te utad, ami nem a Te vágyad azért harcolhatsz, vergődhetsz, de nem tud tartósan életed részévé válni. A valód a lelked erejéből olyan átalakító erőt, akkora hatalmas energiát képes megmozgatni, ami a születés és halál energiájához hasonlatos. 

Ahogy a Mars elindul a héten úgy indul el a megvalósulás felé minden amiért tettél, amiért dolgoztál és amit vágytál. A Halak Telihold a csodák megszületését támogatta, a tartsd a hited és álmodj nagyot. Az Uránusz-Szaturnusz támogató kapcsolódása a megvalósulás energiáit hordozza, melyet a Neptunusz az égi támogatással egészít ki.

A Mars által a megvalósítás, a tettek, a munka ideje jött el, végre nem kell úgy érezned megálltak a dolgaid, lendületet kapsz és mindezt hamarosan eredmények is tükrözik.

A Vénusz-Plútó szenvedélyes kapcsolódása felkavarja az állóvizet, mely egyaránt érintheti szerelmi életedet és pénzügyeidet is. A történések mögött érdemes meglátnod a múlt cselekedeteit is és akképp értékelni, mi hová vezet.

Hatalmas energiákat lelhetsz a napokban, vágyak ébrednek benned, melyeknek adj teret bátran ahelyett hogy elfojtanád őket. Hamarosan a Szaturnusz is elindul, szeptember 6.-án, mely sok sok meglepetést tartogat az őszi hónapokra.