Kos Újhold-Meglepetések Ideje

2018-04-15

A Kos minőségben létrejövő Újhold azaz a Nap-Hold együttállás az elindító energiákat segítik életedben.  Mivel a Merkúr is visszatért a retrográd mozgásából, mely az elmúlt hetekben a megértést segítette, készen állsz az újra a változásra legyen az bármely területe is életednek. 

Volt időd, hogy megértsd mi  az ami visszahúz és merre látod a szíved világosságát.

Sok sok meglepetés, kiszámíthatatlanság és egyediség lesz a meghatározó a következő időszakban.  Mindez arra kíván rávezetni, hogy: Éld az életed!

A saját vágyaid, céljaid szerint, ne engedd hogy mások szava elnyomja a Te szíved hangját.

Mivel az Uránusz is bekapcsolódik a Nap és Hold mellé, mindez a Kos jegyben egyértelműen Rólad szól.

Nem a másoknak megfelelésről, a környezeted elvárásairól, kizárólag a Te vágyaidról, céljaidról.

Nem számít hányszor buktál el, nem számít hányszor kell újrakezdened, korrigáld a hibákat és kezdd újra másképp, rendhagyó módon, hiszen az Uránusz éppen ezt támogatja a rendkívülit, a szokatlant, a zsenialitást.

Mivel az Uránusz a Kos végén halad, hamarosan jegyet vált és a Bikában folytatja útját, ezért egyfelől érdemes visszatekintened mit hozott Neked a Kos Uránusz, mi történt 2010 óta. Mit értettél meg az elmúlt 8 évben?

Egyértelműen a tetteké a főszerep, mert ellenkező esetben, aki elakad annak nagyon feszítő napjai lesznek. Sőt várhatóan a külvilágból érkező „ébresztő” üzeneteket kaphat, kiszámíthatatlan fordulatok formájában.

A változás mindig lehetséges, még akkor is ha már alig maradt remény, használd ki az Ég adta bátorságot és most ne a szokásos módon közelíts a célokhoz, most léphetsz anélkül, hogy látnád mi lesz azután, most szabadulhatsz a félelmektől a hited által.