Halak Telihold-Nap-Szaturnusz-Uránusz trigon-A Sors áldása

2018-08-24

Augusztus 26.-án vasárnap Halak Telihold pontosodik be, mely egy lehetőségekkel teli trigonnal párosul, a Nap-Szaturnusz-Uránusz által. A szabadságod, az egyedi ötleteid, vágyaid megvalósításához kapsz segítséget a kiteljesedés által.

Ha használod ezt a lehetőséget, mert persze a jó nem kötelező, akkor kedvező alkalmat teremt, hogy jobban ráláss életedre, személyes vágyaidra, azok egyediségére, és az ehhez szükséges kitartásra. A korlátokból így lehetőséget teremthetsz, az önállóságod, egyediséged többé nem a harcra, hanem az erők megfelelő felhasználására fordíthatod. 

Az élet egy tanulás, akár tetszik, akár nem, az ember a tudást választotta, melyhez a tapasztaláson keresztül vezet az út. Az életben nincsenek hibák, csak tanulságok, nincsenek bajok, csak megoldások, nincsenek korlátok, csak lehetőségek.  Életed olyan amilyennek látod, ha lecseréled a szemüveget melyen keresztül figyeled életed, csodákat tapasztalhatsz. Ha elkezdesz figyelni és megpróbálsz érteni, máris irányíthatod életed. Nem görcsösen, ragaszkodva az elképzeléseidhez, hanem értően. A tanítás addig próbatétel amíg nem érted, ha már érted az egység, az egész működését, résztvevője leszel és nem elszenvedője életednek, sorsodnak.

A vasárnapi Telihold a letisztulást, a befelé figyelést, a magasabb dimenziók felé fordulást támogatja. Inkább bent mint kint elve alapján, a belső rendrakás, a tisztítás ajánlott, hogy ne homályosítsa el belső látásod a fénytelen szürke illúziók fátyla.

A belső tudás, a bölcsesség nem kívül keresendő, nem a közösségi oldalakon, nem mások véleményén keresztül. Az egyik leggyakoribb menekülési út amikor kommunikálunk, jövünk-megyünk, mindennel foglalkozunk csak magunkkal ne kelljen időt tölteni, magunkkal ne kelljen szembenézni. Lehet ezt is csak nem érdemes, mert sehová nem vezet.

Az élet ajándékai, lehetőségei nem mindig rózsaszín szalaggal átkötve, öledbe pottyanva érkeznek. Előfordulnak bántó és kínzó helyzetek is, melyek attól lesznek ajándékok, ha elkezded megtalálni a szereped a történetben, ha rájössz, hogy csak most és csak Te mondhatsz nemet, vethetsz véget a rossznak. Ha ideges, zaklatott vagy mostanában érdemes megkeresned, megfigyelned mi vagy ki váltja ki belőled ezt az érzést. Mit nem akarsz igazából.

Mi az mi fojtogat? A lelked mindig üzen Neked, vedd észre, halld meg végre és nézz szembe vele, mi fáj, mi jó, mire vágysz.

A trigon föld jegyekben jön létre, emellett még mindig hat a Jupiter-Neptunusz trigon, valamint a Merkúr az égi hírnök Oroszlánban haladása. A földi tettek és következmények, a megvalósulás, megszilárdítás lehetősége, kiegészülve az égi áldással, segítséggel, mindehhez a tudás, a szíved igaz vágyainak belátása a Merkúr által.

Mindannyian okkal, céllal születtünk, testesültünk meg az anyagban, ( Bika Uránusz ) azonban a rendelkezésünkre álló erőforrásokat, képességeket, egyediségünket nem feltétlenül ismerjük és használjuk ki. A környezetünkből érkező ingerekre nem fejlesztően hanem korlátozóan reagálunk, meg akarunk felelni másoknak, a világnak, azonban éppen ez a helytelen, hiszen önmagad, a lelked, a szíved által kijelölt irány felé kéne fordulnod, mely mind egyedi, nincs két egyforma sors, tanulás, élet.  

A legnehezebb út, ha más útját járod, lelked a céltalanság hálójában kínlódik. Szíved útja a sajátod, s az az út a legfelemelőbb, akármilyen meredek, zord sziklák közt ívelő, fagyos tájon átvezető is, ha szíved választotta az erő sosem hagy el.