Bika Telihold-Nagy változások jönnek

2018-10-24

Október 24.-én szerdán Bika Telihold ragyog ezüst fényével, hogy megvilágítsa a rejtett vágyakat. Nagyon erőteljes és jelentős a mai Telihold, a Nap a Vénusszal együttesen világítja meg a Holdat, melyet az Uránusz kísér. 

Felszabadító igazságok ideje érkezett el, ( Nap a Skorpióban ) valami kezdődik miközben a régi elmúlik. Ha vágyunk valamire, ha akarunk valamit elgondoljuk, hogy milyen jó lenne a változás, mennyire szeretnénk már az új irányt, miközben mily fásult és lehúzó a régi.

Azonban amint elindul a változás szele, ami jelenleg inkább viharos gyorsasággal robban be életedbe, előtörnek a félelmek, megriadunk és elkezdjük értékelni a régit, a múltat. A Skorpió energiája a változásra, a megszűnésre  és az új megszületésére vágyik, miközben a Bika a megszokások biztonságát értékeli.  Ez a telihold, azaz Nap-Hold szembenállás ezt a látszólag ellentétes energiát jeleníti meg az életedben.  Felkavaró lesz az előtted álló időszak, hiszen a biztonság és a változás, változtatás vágya ütközik benned.  
Váratlan, kiszámíthatatlan helyzetek, történések robbannak be életedbe, csak kapkodod a fejed, hogy mi történik. Annak ellenére, hogy ezeket a változásokat már vágytad, mégis meghökkentő a hirtelen és elkerülhetetlen megvalósulás.

Nagyon jelentős időszakban vagyunk, ugyanis mindehhez még a karma tengely is jelentősen érintett, minden ami mostanában történik meghatározó lesz az elkövetkező évekre. Most valóban kitörhetsz a fogságból, amit a sors vagy karmának tulajdonítottál. Sorsfordító időket élünk, most változtatsz vagy beleragadsz hosszú évekre.

Azonban minden ami új, ami változás felszabadító is egyben, a félelmeid csupán a múlt lehúzó láncai.

Ha válaszút előtt állsz, a biztos régi már sohasem lesz olyan, amiért azt választanád. Örökké benne lesz a kétkedés, a biztonságot a bizonytalanság, a megbánás, az ismeretlen vonzása ködösíti el.

 A Vénusz-Szaturnusz segítő kapcsolata támogatja a biztonságot magadban, a biztonságot mely nem a ragaszkodásban keresendő, és nem is ott meglelhető, sokkal inkább abban a hitben, hogy ami meghal ott születik valami jobb, valami szebb. Aminek múlnia kell az így is úgy is eltűnik, akár akarod akár nem, azonban nem mindegy hogy te is elmúlsz vele, vagy új útra lépsz.

Az álmaid, vágyaid arra várnak, hogy megéld őket, a karmát leginkább a meg nem élt vágyak alakítják.