Bak Újhold Napfogyatkozással-2019 a Sorsfordulat éve

2019-01-06

Január 6.-án hajnalban Újhold pontosodott be a Bakban, napfogyatkozással kísérve, mely előfutára az előttünk álló év sorsfordító változásainak. Január 7.-én hétfőn az Uránusz kilép a retrográd mozgásból és a kiszámíthatatlan robbanásszerű változásokat indítja el életünkben.  

Eközben a Vénusz is átlép a Nyilasba, hogy a szerelembe és a harmóniába vetett hitünk kézzel fogható eredményeit tapasztalhassuk. Az Újhold a Szaturnusz és a Plútó erőterében jött létre, mely a régit és az újat hivatott megmutatni mindennapjainkban.

A Vénusz főszerepet kap az elkövetkező időszakban, az Újhold alatt a Chironnal alkotott áldásos fényszög kapcsolata a szerelmi és érzelmi fájdalmak megértését és gyógyulását segíti.  A 2019-es év a jövőről szól, kevésbé a múlt mint az előrelépés üzeneteit hordozza. Lehetőséget teremt az álmok megvalósítására, szelektálva mely vágyad életképes ebben az életben történő utazásod során és mely csupán a másoknak való megfelelés csapdája.

A legnagyobb ajándék a kitartás és a hit lesz, mivel a sorsbolygók saját jegyükben megerősödve fejtik ki hatásukat. Nincs több időhúzás, megúszás, aminek menni kell menni is fog, akinek lejárt az útja eltávozik, semmi sem maradhat ami álca, vagy hazugság.  

Mindez annyira elkerülhetetlen, hogy a Szaturnusz-Plútó találkozójára, mely év végére fokozódik és 2020 elején pontosodik be, már semmi és senki sem lesz ugyanaz.

A háttérben megbúvó vérszívó energiák, az alattomos pusztító hatalmi manipulációk napvilágra kerülnek, hogy egyszer s mindenkorra leszámolhass velük. Nincs több halogatás, mismásolás, vagy felszámolod ami rejtve ugyan de falja életed, vagy feláldozod magad.  

Az igazi hatalom a Te kezedben van, amit csak akkor érhetsz el, ha magaddal foglalkozol, ha magadat vizsgálod. Az igazi erőd és hatalmad önmagad átalakításában rejlik, csak itt, sehol máshol.  Nincs több „ mert ő olyan, meg ilyen, meg ezt csinálta, meg ennyire rossz….” ez mind mind hazugság és bujkálás. Kizárólag önmagad vizsgálhatod, önmagadat alakíthatod át, saját sorsodat élheted.

„ Tán azt hiszed, hogy mert elrejtve munkál s zajtalan, nem is erős? Ne hidd, homályban ül, mi egy Világot rendít és teremt.”  (Madách Imre Az Ember tragédiája )

A Szaturnusz a célok, a jövő ezáltal a valódi célok, az életképesség vizsgája is, mindez bizonyos korlátokat, és akár félelmeket is hordozhat. Ezzel szemben a Plútó az átalakulás, a rejtett erő és hatalom, a lélek halhatatlansága, a bátorság és a szélsőségek energiái. Ezek az erők együttesen óriási változásokat eredményeznek, a kérdés az mennyire uralod, mennyire használod a saját lelked erejét, mint mások energiáit.

A Vénusz-Chiron a szerelem gyógyító erejét ajándékozza neked, az érzelmek hatalmas gyógyító energiáit. Ami valódi szerelem az feléled, meggyógyul, ami álca az elpusztul. Sok meglepetést tartogat még a január a szerelmi ügyekben, sokaknak ebben az évben megérkezik az igazi szerelem is.

Csak figyelj és tisztogasd gondolataidat a negatív, lehúzó erőktől.