Április új energiák-Lezárások és Kezdetek

2019-04-02

Mozgalmas és nagyon lényeges az áprilisi hónap, egy sorskör zárul, illetve zárulhat ha figyelmes leszel. Nagyon fontos a tudatosság hiszen a hónap történései a múltat idézik fel, a múltban elszalasztott alkalmakat, az esetleges téves döntéseket, a múlt hibáit.

A napokban fordult direkt mozgásba a Halakban hátráló Merkúr, elindul az új kör. A Merkúr a Halakban időzött, hogy lezárhasd ami már nem vezet a jövőbe, a veszteségek egy nagyobb nyereség érdekében szükségesek.

A Merkúr a Neptunusszal egyesül, ami hozhat félreértéseket, ködösítést, azonban kiváló megérzéseket egyaránt.  Az esetleges meg nem értések is a javadat szolgálják, hiszen rávilágíthatnak gyengeségeidre. A napokban előkerülhetnek olyan témák, helyzetek amelyek még nincsenek tisztázva benned, amivel kapcsolatban még nem látsz tisztán.

Mindezek az égi üzeneteket jelenítik meg a földi valóságodban, hogy visszatalálj a valódi céljaidhoz.

A felelősség témaköre belengi az egész évet, és ennek a folyamata már elkezdődött.

Április 4.-én a Plútó áll együtt a leszálló holdcsomóval, a hatalom, a transzformáció energiái egyesülnek a múlttal, a múltból hozott kötésekkel, melyeket karmának nevezünk.

Elkerülhetetlenül szembesülsz a múlt hibáival, azonban most itt a lehetőség a megértésre és a javításra is. Rendezned kell a múltat, bármi is az amit eddig cipeltél, most megértheted és kijavíthatod.

Első lépésként felelősséget kell vállalni a múltért, nem hárítani és mást okolni. Keresd meg miért történhetett meg az a dolog vagy esemény veled. Vállalj érte felelősséget és máris visszavetted a hatalmat is. A hatalmat mellyel ott a lehetőség, hogy másképp tégy, másképp élj.

Bizonyos dolgokat le kell zárni, el kell engedni, ahhoz hogy elkezdhesd az új fejezetet életedben. Nem viheted tovább a múltat, erre figyelmeztet a jelen időszak, mitől vagy kitől kell búcsút venni. Mi az a viselkedés, berögzült akadályozó reakciód ami hátráltat és nem enged haladni utadon.  Ami távozik most életedből helyet is ad az újnak. A veszteség elkerülhetetlen a teljességhez.

Minden út az igazi célodhoz vezet, ha kitérővel is, de egy a terv, ami a Te lelked által választott tapasztalás.