2021 június-Telihold a Bakban- Az út maga a cél

2021-06-24

 

Telihold a Bakban amely teljesség energia arra hívja fel figyelmünket, hogy álmainkat, vágyainkat kitartással és fegyelemmel megvalósíthatjuk, és felépíthetjük birodalmunkat.
 

A Nap a Rákban, a Hold a Bakban áll ekkor, mely szembenállás azaz a Telihold energiák az elzárt működésünkre világít rá. Minden olyan területre amit elzártunk, rejtegetünk, elfojtunk.

A Rák a gyökerek, a kiindulás, a család, az érzelmek, a Bak pedig a célokat, a jövő építését és a racionális hozzáállást képviseli. Éppen ebben rejlik ennek a Teliholdnak a varázslata is, hogy megvilágítsa nincs e kettő egymás nélkül. Nem építkezhetsz megfelelő alapok nélkül, és nem érheted el célodat, ha nem vállalod honnan jöttél, honnan indultál el. 

Úgyis mondhatnám, hogy a Bak az idő ura, arra világít rá ebben a teljesség energiában, hogy az idő nem korlát és nem határ, hanem egy lehetőség. Másképp mondva az út a fontos, nem csupán maga a cél.

Lehetőséget ad ez a Telihold, hiszen a Jupiter áldásos fényszögkapcsolatba kerül mind a Nappal, mind a Holddal, így a bőség, a szerencse, a lehetőségek és a boldogság energiája lengi át ennek a hatását.

A Plútó sem tétlen eközben, hiszen a Vénusszal szembenállásban az újrakezdést biztosítja, felhívva figyelmünket arra a belső erőre, amely által regenerálódhatunk, átalakulhatunk, és képesek vagyunk a körforgásban megújulni, lezárni és újat kezdeni, meghalni és újjászületni, átélni fájdalmat és örömöt, nem szűnve meg remélni.

Ebben az utazásban rejlik maga az élet, melynek van napos és árnyékos oldala, nappala és éjszakája, de a kettő mit sem érne egymás nélkül.

Ez az energia abban segít, hogy megtaláld az utat, a célt, a hajtóerőt, az érzelmeket, a boldogságot és a reményt, a hitet mely mindig elérhető.

A Telihold fontos kezdete a nyári napfordulóval elindult időszaknak.

 

Bővebben a napforduló üzeneteiről az alábbi videómban: