2021 április-Merkúr-Chiron és Mars-Neptunusz - Félelmek és megtévesztések

2021-04-09

 

A Kosban járó Merkúr beéri a Chiront, amely a sebeket és tudatalatti korlátokat jelöli, valamint a fájdalmas azonban csodálatos gyógyító energiát.

Tavalyi évben április 15.-én találkozott a Merkúr a Chironnal, ami bizony sokaknak fájdalmas korlátozást okozott munkájában, életében, érdemes kicsit visszatekinteni erre az időszakra vajon milyen gyógyulási lehetőségeket mutat mindez.

A Merkúr a szavak gondolatok általi felidézését hozza sérelmeinknek, sebeinknek, minden olyan dologban ahol gyógyulnunk szükséges.

A sérelmek felszínre kerülnek, melyre választhatjuk az elutasítást is, de ezáltal nem lesz gyógyulás.

Ha vállaljuk a hiányokat, a sérelmeket akkor tudunk belőle erőt és gyógyulást meríteni.

Eközben a Mars a Neptunusszal kerül kvadrátba, mely teremtő energia feszültsége nyilvánul meg a kiszolgáltatottság és az akarat kérdéseiben.

A Chiron gyógyulása abban rejlik, hogy tudatosítjuk sebeinket, helyzetünket ami fájdalmas is lehet, azonban ebből indul a gyógyulás is.

A Neptunusz az angyali segítő energiákat hozza mely a Mars akaratával csodálatos beteljesüléseket adhat. 

Másrészről bizony megtévesztéseket is okozhat, amennyiben illúziók, hamis prókátorok, valamint irreális vágyakban nyilvánul meg, amely a Mars által felesleges harcokat és háborúkat eredményezhet.

Előfordulhat ebben a fényszögben az áldozattá válás érzése is, abban az esetben ha nem a megfelelő tervekkel indítod el tetteidet, akaratodat, hanem át szeretnél ugrani reális tények felett, vagy az egyéni akarat, vágy uralmát is megjelenítheti ami színészkedést és mások vezetését okozhatja.

Mivel igen erős Kos energiákat mutatnak jelen hatások, ezért az akarat, a cselekvés erősödik bennünk.

A Mars ezt hozza felszínre, azonban a Neptunusszal arra is rávilágít, hogy a túlzott akarás által lehetsz áldozat, hiszen a könnyebb út vonzása megtévesztő csapda, mely a hamis illúziók útvesztője.

A Merkúr a Szaturnusszal kerül kapcsolatba mely energia éppen abban segít, hogy kitartó, türelmes és elhivatott légy céljaid megvalósításában.

 

Bővebben az áprilisi hatásokról az alábbi videómban: