2020-május-Jupiter retrográd-A hited vizsgázik

2020-05-17

A retrográdok hete a Jupiter irányváltásával zárult, így a sorsbolygók most másképp hatnak életünkre. A Jupiter retrográd május 14- szeptember 13.-ig tart és június 30.-án újra együttáll majd a Plútóval.

A nagyobb kép összerakása és az összefüggések megértése válik lehetővé, valamint az esetlegesen elmulasztott lehetőségek, szerencsés helyzetek térnek vissza, hogy az ismétléskor kapjunk egy második esélyt.

Leginkább a februári hónap eseményeire gondolj vissza, az itt elindított célokra, tervekre, mivel ennek folytatására érkeznek lehetőségek.

Nézzük mit jelent a retrográd Jupiter:

A Jupiter a bőség, a szerencse, az igazság, a hit és a törvény energiáit hordozza.

A nagyobb összefüggések, igazságok mind ehhez az energiához köthetők, ahogy a belső tudás általi hited is. Hiszen ha bízol, ha tudod, hogy van segítség és van jó, akkor azt is tudod, hogy magad teremtheted meg vágyaidat, céljaidat.

A cselekvés, a tettek szükségesek, azonban nem elegendőek, kell hozzá a bizalom, a tudás arra, hogy vágyaid, álmaid, terveid célba érnek.

Nem véletlen, hogy a Jupiter a Nyilas jegy uralkodó bolygója, hiszen amit nyiladdal megcélzol, azt éred el. 

Másképp fogalmazva, amit szavaiddal teremtesz, amit gondolsz az megvalósulhat. Amiről még álmodni sem mersz, amit ki sem mondasz, az nem tud megvalósulni, hiába teszel érte.

Hogy miért?

Mert amiben nem hiszel, amit nem hiszel el, azt nem valósíthatod meg.

A Jupiter az égi törvények ereje, ezért a szeptemberig tartó időszakban vizsgázik a múlt, s jelen, hogy vajon abba az irányba tartasz, haladsz, ami a Te igaz utad, célod.

Nincs mitől félned, hiszen ez a korrigálás ideje is, ezért tökéletesítheted, módosíthatod a terveket, vágyakat, és új utakat nyithatsz. 

Ehhez biztosítják most az energiák a múlt gyógyítását is, hiszen jelened s jövőd a múltad tisztításával indul.

Akkor leszel képes tisztán teremteni, ha a múlt megkötéseit levágod magadról, ami a megértéssel kezdődik.

Amikor tudatosítod a sérelmeid, a sebeidet, ( Chiron a karmikus sebek jelölője ) akkor elfogadod őket, már nem harcolsz ellene, hanem felvállalod az igazságot ( Jupiter ) 

Ezzel indítod el a gyógyulást is, hiszen az már egy folyamat, amit a tudatosságod hoz el számodra.

Ezzel összefüggésesben kiemelt gyógyító napok:

  • június 5 Chiron-Merkúr kvadrát, és Nyilas Telihold
  • június 11 Vénusz-Chiron segítő kapcsolódása
  • június 14 Hold-Chiron együttállása
  • június 30 Nap-Chiron kvadrát
  • július 1 Merkúr-Chiron kvadrát
  • július 10 Vénusz-Chiron 
  • július 12 Chiron retrográd
  • július 14 Mars-Chiron együttállása

 

A Jupiter retrográd ideje csodálatos lehetőségeket hoz, hogy hitedet átalakíts, hogy megértsd az összefüggéseket és merj nagyot álmodni, többet vágyni, hiszen ki többre vágyik, többet is kap.

 

Május havi asztrológiai hatások az alábbi videómban hallgatható meg: