2020-január 3-Sorsfordító év kezdete

2020-01-03

 

Elindult a 2020-as év, ami rengeteg lehetőséget és kihívást is tartogat számunkra. 

Erről bővebben a az alábbi videóban hallgathatjátok meg az új év asztrológiai hatásait és azok megértését és felhasználását.

Sorsfordító energiák érkeznek, amihez útmutatást igyekszem adni rendszeresen.


 

Az első hatás a mai napon, azaz január 3.-án történik, mivel a Mars elhagyja a Skorpió jegyét és a Nyilasba lép, ami hoz némi megkönnyebbülést és lendületet is életünkbe. A Mars november 19. óta a Skorpióban haladt, ahol a mélyebb igazságokat, a lelki hullámvasutat is okozta napjainkban.

Miután segített a dolgok mélyére ásni és megtalálni a valódi igazságokat, ezzel a tudással léphetünk tovább a tüzes és optimista Nyilasba. 

Lendületet kapunk, amihez a hit és a jövő tervezés is adott lesz, hogy tetteinkkel is megvalósíthassuk az eddig tervezett céljainkat.

Eközben a Merkúr a leszálló holdcsomóval áll együtt valamint a Jupiterrel, ami a múlt megértését és tapasztalatokat segíti. 

A hétvégén a Vénusz a Junoval alkot áldásos kapcsolódást, ami az elkötelezett kapcsolatok kialakulását támogatja, valamint a hétköznapi harmóniát segít visszaállítani.

Nagyon sok segítséget kapunk a felkészülésre és a megértésre. Közeleg a Szaturnusz-Plútó együttállása, amihez nagyon fontos a tudatosság, a figyelem és az összefüggések megértése.

Az ünnepi nyüzsgés után hasznos lenne a hétvégét felhasználni a tervezésre, gondolkodásra, és a nagyobb célok meghatározására.

A pillanatnyi érzések, történések részei a nagyobb egésznek, ennek megértése most erősen támogatott, csupán fel kell használnod a napokban rendelkezésedre álló segítő energiákat. 

Figyelj a gondolataidra, megérzéseidre, a külvilágból érkező hatásokra.

Megértésekkel teli hétvégét kívánok!