2019-október 3-Plútó direkt-A vihar-Pusztítás és Teremtés

2019-10-03

Ma elindul égi útján a Plútó, kilépve a retrográd zónából. A Plútó direktbe váltása hatalmas energiákat szabadít fel, ami felforgatja az állóvizet mindenki életében.

A Plútó a Skorpió uralkodó bolygója, ide tartozik a transzformáció, az örökös élet, a halál és újjászületés által, a belső erő, mely hatalmasabb mindennél. 

A Mars jeleníti meg a fizikai erőt, ezáltal a cselekvést, a harcot, a fizikai test erejét is, ez inkább nyílt és látható erő. A Plútó a belső erő, ami képes bármire, mind fizikai síkon mind lelki szinten, hiszen az igazi erő belül lakozik, az érzelmi energia adja a legnagyobb teremtő hatalmat számunkra.

Ez már több mint puszta erő, sokkal inkább hatalom, ahhoz, hogy ezt az energiát felfedezd magadban meg kell járni a mélységeket, a lelki átalakulást, a fájdalmat, mely által eljutsz az igaz lényedhez és hozzáférhetsz a teremtő erődhöz.

A Plútó április 25.-én váltott retrográd mozgásba, és ma október 3.-án indul újra előre, az irányváltás nagyban felerősíti  a hatását. Gondold végig mi történt életedben ezen időszak alatt. Mi az ami haldoklik és mi az ami arra vár, megszülethessen.

Csodálatosan megmutatkozik az időjáráson keresztül is ez a hatalmas energia, a télből nyarat a nyárból telet csinál erejével, gondoljunk csak bele mekkora átalakító hatalom mindez.

Égi hírnökünk a Merkúr is épp most lépett a Skorpióba, tehát Plútói hatás alá kerül, ezért az információkra különösen oda kell figyelni. 

Kiderülnek rejtett dolgok, váratlan események, hatalmi játszmák erősödnek, valami meghal és valami új megszületik.

Mindezt félelem, és gyanakvás is kísérheti, hiszen amit nem irányíthatsz az félelmetes, mindaddig míg meg nem érted minden érted történik, a veszteség is egy nagyobb jó felé vezet.

Miután már a Plútó is elindult közeledik a karma urával való találkozó, a Szaturnusz –Plútó együttállása. Erre januárban kerül sor, azonban hatása már bőven érezhető.  A héten történt események, érzések jelzik az életedben készülő változások irányát.

Ahogy a vihart is azok a növények élik túl amik elég hajlékonyak, rugalmasak úgy a Plútó Szaturnusz találkozó is arról szól, hogy légy rugalmasabb a változásokra, és ne mereven ragaszkodj ahhoz ami már nem életképes és átalakításra szorul.

Szeresd a vihart, engedd amit elsodor a szél, tiszteld az erőt, és vedd észre azt a szépséget amit az átalakulás hoz.