2019-október 21-22-Égi Szerelem-Angyali szeretet

2019-10-21

Október 21-22.-én csodálatos égi állások hozzák el számunkra a szeretet gyógyító erejét.

A Vénusz és a Neptunusz áldásos kapcsolódása által, a földi szeretet ( Vénusz ) kiegészül az égben köttetett szerelemmel ( Neptunusz), az angyali szeretet segítő energiáival.

Vannak eltéphetetlen kötelékek, melyek nem pusztán földi testben megélt szeretetből erednek, hanem egy magasabb minőségű, feltétel nélküli szerelem csodájának megnyilvánulásai.

Mindez véletlenül sem azt jelenti, hogy a számodra kínzó kapcsolatban maradj, arra hivatkozva, hogy ez biztos egy ilyen karmikus és eltéphetetlen kötelék. Ez csak kifogása lenne a gyávaságodnak, a félelmeid korlátai semmiképp nem az érzelmi összetartozás bizonyítékai.

A legerősebb szeretet legyőzi a gonoszt, és ezt a csodát most valóban megtapasztalhatod életedben.

Bármilyen haragot is érzel, bármilyen ellenséges is lehet egy kapcsolat, van az a csoda, ami minden haragot, minden korlátot és minden csalódást felülír. És végül rá sosem tudsz haragudni, ahogyan ő sem tud rád. Végül mindig a szeretet győz. Olyan korlátokat léphettek át magatokban amit sosem gondoltatok volna, megtapasztalva a szeretet gyógyító erejét.

A mai és holnapi napon fokozottan jelen van ez az energia, ezért átfordíthatsz minden ellenséges energiát együttműködő szeretetté.

Érdekes, hogy a Mars a felszálló holdcsomóval lép teremtő kapcsolatba, segítve a karmikus lezárásokat, és az elkerülhetetlen történéseket.

Most véget vethetsz a háborúnak, akár mással, akár magaddal vívtad meg a csatákat, most minden harag és elégedetlenség nélkül zárhatsz le kapcsolatokat, helyzeteket, vitás kérdéseket.

Nem marad hátra sem harag, sem elégedetlenség, sem csalódás, csupán a felszabadító feltételek nélküli szeretet és a szívedben az a bizonyosság, hogy tudod létezik égi szerelem. Tudod, hogy létezik egy eltéphetetlen kötelék, mely sosem múlik el. Életeken át újra és újra találkoztok, hol így, hol úgy jelentek meg egymás életében, ami mindig segít, ami mindig vezet utadon.

Az a bizonyosság, az érzés, mely bevillan és tudod ez túlmutat földi korláton, a végtelen szeretet járja át lelked és ez visz közelebb önmagadhoz. 

Hiszen ennek a szerelemnek nem a földi beteljesülés a célja, nem is lehetséges korlátozni a végtelent. Ez a szeretet akkor bukkan fel mikor vissza kell találnod lelkedhez, mikor útba kell igazítani egymást. A fejlődést, a tapasztalást hivatott segíteni, hiszen csak a szerelem hatalmas ereje képes megváltoztatni a megváltoztathatatlant.

Engedd, hogy átjárja szíved a szeretet, tégy most le minden haragot és békével ints búcsút annak ami már nem jövőd.

A gyógyító szeretet mindig jelen van életünkben, azonban most felismerhetjük mindezt, visszatalálhatunk ehhez az erőhöz és csodákat teremthetünk a szeretet eréjével.