2019-november 9-10-Angyali erők-Álmok és megérzések

2019-11-09

A Nap-Neptunusz és Szaturnusz energiái szövetkeznek, hogy áldást hozzanak életed álmaira. Ami hamis arról lehull a lepel, és az igaz érzéseid, vágyaid elindulnak a megvalósulás útján.

Angyali erők segítenek most utadon, rálelhetsz önmagadban erre az áldásra, megérzések és álmok világítják meg a helyes irányt.

A retrográd Merkúr energiái segítenek megérteni mit nem akarsz, mi bánt és mi volt a múltadban.

Nem meglepő, ha az utóbbi napokban, hetekben többször elmerengtél a múltadon, időnként visszatértél annak fájdalmaihoz. Ha szembenézel a démonaiddal már nem kell menekülnöd előlük. Megtalálhattad a fájdalmas megélések mellett a szépet, a kudarcokban a tanulságot, és az elmúlásban a kiteljesedést.

Itt az ideje lezárni azt ami már csupán emlék, mindazt ami visszahúz és félelemből táplálkozó erő.

Valami elmúlt és végérvényesen eltűnik életedben, hiába szépült meg az elhagyott táj, új kalandok várnak.

Ideje arra összpontosítani mit szeretnél, mert ha eljön a varázslatok ideje, vajon hogy kívánsz majd. Félelmeidből nem teremthetsz, ebből születik a valami ellen cselekvés, vágyaidból születhetnek csodák, abból amit szeretnél.

Fordítsd ezt a hétvégét az álmaidra, ( Nap-Neptunusz trigon) mert ebből alakul majd az új lehetőség, ehhez kaphatsz támogatást.  Most nem tudsz olyat kívánni, ami nem valósulhat meg, aminek nincs alapja, hiszen a Szaturnusz energiáival kiegészülve csak az életképes vágyak maradnak szívedben.

Mindenkinek vannak álmai, vágyai, ami ott él belül, a Nap éppen erre világít rá, arra a gyermeki részedre, aki hisz a csodákban, hisz az álmaiban. A segítségek érkeznek, Neked csak annyi a dolgod, hogy rendezd gondolataidat, térj vissza abba a tudatállapotba, amikor még nem csak hitted, tudtad is mit szeretnél, és nem érted be mással. Hogyan is érhetnéd be mással, ami nem Te vagy, ami nem a Te utad, csupán a külvilág félelmei, elvárásai, hiedelmei.

Térj vissza önmagadhoz és engedd a csodát, azzal, hogy látod, érzed és hiszed, ha többre vágysz többet is kapsz.