2019-november 28-Neptunusz direkt-Az Angyalok suttogása

2019-11-28

Csütörtökön a Neptunusz elindul égi útján elhagyva a retrográd zónát. A Neptunusz a magasabb rendű szeretet, az angyali szférák megnyilvánulásai, a vágyak, álmok, azonban alacsonyabb szintű megjelenése a ködösítés, az illúziók és a valóságtól menekülés is.

Kifinomult művészi érzék és érzékenység egyaránt jellemzi, segítséget kínálva a finomhangolásra, az angyalok lágy suttogásának észlelésére, és az égi üzenetek vételére. Mivel saját jegyében a Halakban tartózkodik ezért még intenzívebben és tisztábban fejti ki pozitív hatásait.  

Mindeközben a Skorpióban haladó Merkúr ismét áldásos kapcsolatba kerül a Halakban ma elinduló Neptunusszal. A tudatosságot a tudatalatti segíti, és kiválóan működhet most együtt e két minőség bennünk. A megérzések és a mély gondolatokat átszövik az érzelmek, a karmikus körök nyilvánvalóvá válnak életünkben. Talán csalódott vagy mostanában, de magad sem tudod igazán mi ennek az oka. A vágyak és a lélek célja kerül előtérbe, ami bizony sok esetben mégsem egyezik a hétköznapi vágyaiddal, a múltaddal.

Kifejezetten érzékennyé válhatunk most a szavakra, ezért magunk is figyeljünk oda másokkal hogyan kommunikálunk, mivel nem csak egyedül vagyunk a Világban, ezek a hatások a másikat is éppúgy érintik. Ne ijedj meg, ha picit elvonulnál és magányra vágysz, hiszen ezek mind velejárói ennek az időszaknak.

Használd aktívan ezt az energiát és magadban keresd a válaszokat, a hiányt és az egységet egyaránt.

Morálisan alacsony szinten élő embereknél a színészkedés, a ráhangolódás abban nyilvánulhat meg, hogy épp azt mondja amit hallani szeretnél, pedig ez nagyon messze van az igazságtól. Azonban most ezt is könnyen leleplezheted és megérezheted, ha nem a kényelmesebb utat választod és ámítod tovább önmagadat. Hiszen tudjuk csak akkor csaphatnak be ha hagyod és Te is megtéveszted magadat.

Ebben a formában már érthető is, hogy látszólagos ellenségeid is segítőid, hiszen éppen arra hívják fel figyelmed milyen téren menekülsz szívesen a valóságtól és hagyod magad eltéríteni.

Közben a Vénusz a Chironnal került cselekvésre, változtatásra sarkalló fényszög kapcsolatba. Chiron a karmikus sebek jelölője, azonban a gyógyító is, aki mások gyógyításán keresztül ápolja saját sebeit is.

A szerelem fáj érzését okozhatja, de megjelenhet pénzügyeiddel kapcsolatban is. Mivel a Vénusz már átlépett a racionális és fegyelmezett Bakba, ezért nem nehéz kitalálni, hogy ez az égi energia arra szolgál ébredj fel, és ahol ész érvek mentén szükséges haladni ott ne vessz el a rózsaszín ködben. Ilyenkor az ébredés bizony kiábrándító lesz, azonban ne ragadj bele az önsajnálat mocsarába, hanem légy hálás az ébresztő kijózanításért és több fegyelemmel, felelősséggel és átgondoltsággal kezeld életedben mind a pénzügyi, mind a szerelmi ügyeidet.

Aminek ki kell derülnie, az ki is derül azzal a céllal, hogy képes légy a hazugság helyett valós csodát teremteni. Valószínűleg utóbbi picit időigényesebb és több energiát és tettet igényel, viszont tartós sikert hoz.

A Vénusz az Uránusszal is fényszögkapcsolatba kerül, nem is akárhogy, egy áldásos trigonnal, ami a megújulást, az átalakítást és minden új és merész megélést támogat. Csodálatos lehetőség, hogy új irányba tereld pénzügyeidet és szerelmi életedet is, kinek mely területen szükséges ez az energia.

Egyszóval minden támogató erő rendelkezésedre áll, az intuíció, a megérzések, a változtatás lehetősége, új irányok és utak nyílnak meg, ha hajlandó vagy szembenézni az igazsággal, az angyalok suttogásával, és engeded, hogy az érzéseid és a racionális gondolkodásod egymást támogatva vezessenek utadon.

Kell a kaland, kell az új irány, azonban nem ész nélkül, hanem a józan és megfontolt tervezéssel és kitartó tettekkel.