2019-november 24-Jupiter-Vénusz a Galaktikus központon-A lélek felnyitja szemét

2019-11-24

Nagyon különleges a mai energia, a Nyilasban haladó Jupiter és Vénusz együttállása a Galaktikus központon már önmagában csodálatos energiakapu, azonban ennek  milyenségét a Mars-Uránusz szembenállása és a Nap-Chiron áldása határozza meg.

Jupiter a bőség, a szerencse és a kiteljesedés bolygója, amihez a hit és törvény is tartozik. A Vénusz a hétköznapi harmónia, a szerelem, a szépség és a kis szerencse égiteste. Amikor ők ketten találkoznak sikeresen támogatják egymás pozitív energiáit. 

A bőség, a szerencse, a szeretet és szerelem kiteljesedése mind megnyilvánulásai közé tartozik.  Persze zárójelben megjegyzem, hogy a Vénusz uralma alá tartoznak a pénzügyek is, ezért a Jupiterrel összeolvadva sikerülhet ezen a területen is kiteljesedni, vagy túlzásokba esni, ami nem lenne meglepő így black Friday és karácsony előtti időkben.

De ennél sokkal fontosabb jelentése van a mai égi állásoknak. Hiszen olyan különleges és ritka pillanat amikor a Vénusz-Jupiter együttállás a galaktikus központon történik, hogy nem szabad kihagyni ezt a lehetőséget. Az Univerzum szeme olyan energiával tölti fel ezt a találkozást, ahol a legmagasabb szinten élhetjük meg a Vénusz-Jupiter erejét.

Látni a nagyobb képet, a magasabb értelmet fantasztikus ajándék, amivel megértheted a pillanatnyi történéseket, a magasztosabb célokat és feléjük vezető utadat.

A szűklátókörűség, amikor a tejes kép helyett csak annak egy szegletét látod, és nem is érted mi lehet abban a szép, hiszen az csak egy barna paca, egy folt egy hiba. Ha távolabb lépsz és az egész képet tekinted, akkor láthatod a szépséget, a tartalmat, a csodát és varázslatot. Ha összeáll az egész akkor rajzolódik ki a kép, a jelentés, az üzenet, éppen így működik ez szó szerint és átvitt értelemben is.

Ha az életed egy részét, egy napját, egy időszakát nézed, lehet nem tetszik amit látsz, nem boldogít amit érzel. Azonban ha hajlandó lennél kicsit „ hátrébb „ lépni és a távolabbi céljaidat, a múltad eredményeit és szépségeit is meglátni a mában, akkor más értelmet nyerne az egész fogalma.

Egyszóval a célokra kell most fókuszálni és mint a nyilat ( Nyilas ) a célpontra állítani, úgy kell megcélozni a vágyaidat is.

A megváltoztathatatlannak hitt dolgaid, életed most lehetőséget kap, hogy ezeket a hiedelmeket hitté alakítsd át. Nincs lehetetlen csak tehetetlen tartja a mondás, és ezt most valóban megtapasztalhatod.

Ha az élet mellett döntöttél, élj úgy ahogy szeretnél, ami jó neked, amire vágysz.

A Nyilasban haladó Nap a Kos Chironnal szövetkezik, áldásos, lehetőségekkel teli trigon fényszöggel, ahol a Chiron a gyógyítás, a Nap a kiteljesedés a távolabbi célokkal és hittel. Légy önmagad, tűzd ki a saját céljaidat és hidd is el, hogy a nehézség csupán az oda vezető út, és nem a cél.

A létezésed célja a gyönyörűség, a boldogság, és a kiteljesedés, a másik oldal, a probléma, a bánat, a nehézség csupán az út egy része, semmiképp sem az egész, a teljes kép.

Kedden Nyilas Újhold lesz, ami szintén része ennek a csodának, az új életnek, az új utaknak, segítve a célok kijelölését, a vágyak meghatározását, és hited meglelését.