2019-november 19-Mars a Skorpióban-A lélek ereje

2019-11-19

A mai napon a Mars belépett a Skorpió jegyébe, így a Plútó hatása alá került.  Egészen január 2.-ig itt tartózkodik majd, így bőven lesz időnk megélni a hozzá tartozó energiákat.

Ahogy arról már részletesen írtam a retrográd Merkúr kapcsán, ami a gondolati tisztítást és átalakulást  kezdeményezi, most csatlakozik ehhez az erőtérhez a Mars is, ami a cselekvést támogatja a Skorpió témákban.

Ideje van felülvizsgálni életünket, különösen azokat a dolgainkat, kapcsolatainkat, helyzeteket ahol elveszítjük erőnket, ami egykor jó volt számunkra, azonban most már csak feleslegesen rabolja energiánkat.

Az energiavámpírok megjelenhetnek életedben, akár egy számodra kedvezőtlen energiarabló helyzet miatt, akár konkrét személlyel való kapcsolatod okán.  Bárhogy is az elmúlt hónapban erre láthattál rá, ez erősödött fel, hogy tisztán lásd ki az vagy mi az ami elszívja erődet és rengeteg felesleges energiát elvesztegetsz. 

Ezeket a kapcsolatokat, helyzeteket le kell zárni, hogy visszatérhess önmagadhoz és idődet, energiádat megtisztítva teremthesd életedben a Neked fontos célokat, vágyakat.

A Plútó a teljes átalakulás, a szélsőségek, beleértve a halál és újjászületés körforgását is. Ami elmúlt azt le kell zárjuk, meg lehet siratni, azonban ami miatt hiányozna azt a jelenben, jövőben már nem nyújtaná, már nem az lenne ami egykor volt. A jelen és jövő igényli az átalakulásokat, hogy képesek legyünk magunk mögött hagyni életszakaszokat.

A Mars a fizikai erőnket jeleníti meg, azt az erőt ami a fizikum, az izmok, a fizikai testünk függvénye, ezzel szemben a Plútó ( Skorpió uralkodó bolygója ) ennél sokkal hatalmasabb erő, hiszen azt az erőt képviseli, ami a lélekből születik, belülről, láthatatlanul jön, és képes pusztítani és regenerálni, a halálból születést a pokolból mennyet teremteni. Ez az erő amellyel bármit megteremthetsz, nincs lehetetlen, amit szívből vágysz, amit a lélek táplál az megszülethet, megvalósulhat.

Mindenkiben jelen van ez az erő, csak nem feltétlenül tudatosan, ezért itt a lehetőség, hogy összekösd vele az elmédet, hogy tudatába légy mekkora kincs van birtokodban.

Ehhez meg kell szabadulni minden korláttól, elégedetlenségtől, haragtól és méregtől, hogy tisztán láthass, visszatérhess a tervedhez, ahhoz a tökéletes úthoz, amit még születésed előtt megtervezett a lelked. Észre kell venned, hogy minden erőforrásod rendelkezésedre áll, minden erő a birtokodban van, így teremtheted és irányíthatod életedet, beteljesítheted vágyaidat.

A Plútó egyben a hatalom is, hiszen ez az erő túl a fizikai erőn már uralmat ad, a szabad döntés és szabad sorsalakítás képességét, a gyógyítás lehetőségét.

Nem tűri a hazugságot, így hát ne csodálkozz, ha kirobbantja az igazságot, lerántja a leplet a kifogásaidról, megmutatja az önpusztításod eredményeit.

Mindezt teszi annak érdekében, hogy lásd mindig van esély, mindig lehet változtatni, mindig dönthetsz úgy felállsz és elindulsz a saját utadon, a saját vágyaiddal.

Mindehhez feltétlenül szükséges a hit, az a tudás és tudat, hogy minden érted van, azon képesség előhívása, hogy lásd a nagyobb képet.

Ha felülemelkedsz tisztán láthatod fentről a teljességet, a teljes képet, ahol a pillanat csupán része a mindenségnek. A Jupiterhez tartozik ez a tudás és hit, ami épp oly erőteljes hatást gyakorol jelenleg életünkre, hiszen a galaktikus központtal került együttállásba.

Csodás megéléseket, megértéseket élünk meg a napokban, hetekben.