2019-május 8-Merkúr-Uránusz-Új utak, lehetőségek várnak

2019-05-07

Május 8.-án szerdán Merkúr az égi hírnök az Uránusszal, a forradalmi megújító erővel egyesül. Bevillanó gondolatok, megértések, mint a villámcsapás olyan hirtelen üthet fejedbe a gondolat amely mint az Isteni szikra világosítja meg az eddig elakadt ügyeket. 

Új utak, új ötletek jelennek meg, adj teret nekik, hiszen a Bikában egyesülő Merkúr-Uránusz együttállás épp a biztonságot, a bizonyosságot ajándékozza. 

Van amikor a biztonság már nem a régi gondolatokban, érzésekben, kapcsolatokban keresendő, sokkal inkább azon kívül leled meg a biztonságot.

Ha változik a gondolkodásod változik az életed is ez nem vitás.

Minden ami bebetonozva volt ez idáig most megújulást vágyik, új szemléletmódot. Hirtelen megoldások, lehetőségek várnak, légy figyelmes és ragadd meg a kínálkozó alkalmat.

Ha megváltoztatsz magadon, a környezeteden valamit legyen az a külsőd, egy új frizura, egy új szín, varázslatosan hat, elindít egy új irányt.

Gondolj csak bele mikor az ágyat nyomod ,mert beteg vagy, egyre jobban belesüppedsz a fájdalom mocsarába. Azonban amikor már van erőd felöltözni, megfésülködni, megújulni, akkor máris jobban érzed magad, akár a reggeli felkeléskor vett frissítő zuhany után. Ez is egy megtisztulás, minden üdítő frissesség az újítás varázsa, csodája. Ugyanezt érdemes tenned most a Lelkeddel is.

A gondolataid megváltoztatása hatalmas energiát mozgat meg, amit eddig nem mertél hinni, tervezni, most itt az ideje gondolkodni rajta. Beszélj arról amit szeretnél, ne arról amitől félsz, amit elkerülnél. Figyelj a szavaidra, ki mered-e mondani amit vágysz, mersz-e róla úgy beszélni, hogy az természetesen Tiéd és megvalósul.

A Nap Neptunusz segítő kapcsolódása a ráhangolódást támogatja, a megújulás némi ráhangolódással fantasztikus energialöket.

Nagyon légy ma figyelmes hiszen mind az álmaid, mind a hirtelen felvillanó gondolataid hatalmas segítségeket közvetítenek most Neked.

Ha azt gondolod először, hogy milyen furcsaság az ami most eszedbe jutott, hogy semmi valóságalapja nincs, na épp ott lesz az igazság. Hagyd most a racionalitás korlátait, hagyatkozz a megérzésekre a hirtelen bevillanásokra és ezeket kövesd, meglátod csodák várnak.