2019-május 30-31-Vénusz és a Merkúr

2019-05-30

Ismét a Vénuszé a főszerep, így a harmóniateremtésünk, a szerelem és az élet szeretete kerül előtérbe. Nincs is fontosabb a hétköznapok boldog megélésénél, hiszen az apróból áll össze az egész.

A Vénusz a Neptunusszal alkot harmonikus kapcsolatot, így a vágyak, álmok, a magasabb rendű szeretet lehívható a hétköznapjainkba. 

Pénteken a Szaturnusz is belép a szövetségbe és a Vénusszal létrehoz egy áldásos kapcsolódást, ami a megszilárdítást, a tartós elköteleződést, a hosszú távú boldogságot, szerelmet biztosítja.

A napokban fontos szerephez jut a Merkúr, azaz a kommunikáció, mind kívül mind belül. A Merkúr a Jupiterrel kerül szembenállásba, mely lehet ellentmondás is de javasolnám inkább a kiegészítést megélni.

Amikor az információk, a beszéd, a kommunikáció azaz a Merkúr a bölcsességgel és kiteljesedéssel ( Jupiter) lép szövetségre, akkor vizsgázik minden amit gondolunk, előadunk.

Az igazság megmutatkozik, a hétköznapok történései mutatják meg leginkább és a legegyszerűbb módon vajon mennyire tartjuk magunkat a hitünkhöz, mennyire követjük az igazságunkat és ezt képesek vagyunk kinyilatkoztatni. 

Jöhet az életben bármilyen próbatétel, mely megkérdőjelezi az igazságunkat, vajon mennyire ragaszkodunk a hibás sémákhoz és mennyire tartunk ki a boldogságunk mellett. Amit mindig vágytál, amit mindig tudtál, hogy igaz, hogy igazán vágysz és mutatsz, kérdőre vonva is marad a Te utad.

A gondolatok melyek belül születnek és a szavak melyek kiáradnak egységben léteznek vagy kuszaság övezi őket?

Némi gondolati rendrakás hasznos időtöltésnek tűnik a napokban, ellenőrizve ami belül születik kívül él-e.

A szerelem az élet szerelmetes oldala benned van, a napjaidban, ahogy megéled azt. Engeded-e magadnak a szerelmet, a vágyott örömöt, a boldogságod forrását képes vagy megnyitni és szüntelen áramoltatni.

Az életképes kapcsolatok örömmel töltenek el, ezek azok melyekhez ragaszkodni érdemes, az erődet elszívó álszerelmek helyett.

Az élet boldogsága a kérdések mögött van, ha biztosan tudod a válaszokat, ha tántoríthatatlanul kitartasz a feladat is az öröm része lesz.