2019-július 9-Chiron retrográd-Öngyógyítás

2019-07-09

Kedden a karmikus sebek jelölője Chiron retrográd mozgásba kezdett, ami a gyógyulást hivatott segíteni életünkben. 

A gyógyuláshoz meg kell élni a fájdalmat, hiszen akkor fogadod el a beteg, sérült részed is. Tudatosítani, felvállalni azt ami fáj része a gyógyulásnak.

A fizikai fájdalmat általában egy pillanatig sem akarjuk megélni, ezért gyorsabbnál is gyorsabb hatású fájdalomcsillapítót használunk, mely elnyomja a tüneteket. A lelki fájdalomra pótcselekvés, elterelés, és elfojtás a tüneti kezelés. Azonban ez mind testi, mind lelki szinten csupán a tünetek elfojtása, s nem a gyógyulás.

Ha valóban gyógyulni akarsz előbb meg kell élned a fájdalmat, szembe kell nézni a fájó részeddel is, el kell fogadnod a gyengeséget. Csak így értheted meg miért történik mindez, mi a fájdalmad, és mekkora érzelmeket képes mindez megmozgatni.

Az a hatalmas energia ami a szíved fájdalmából születik egyben az újjászületés energiája is. A szívedhez a fájdalmon keresztül juthatsz közelebb és így értheted meg a sebeket, melyek részeid.

Chiron retrográd ideje az öngyógyításról szól, arról a lehetőségről amikor feltéped a rég eltemetett sebeket, elfogadod a fájdalmát és erőt merítesz belőle. Türelmesen engeded magadnak,s hagyod hogy a sérelmed megértéssé, tapasztalattá váljon.

Az öngyógyítás lassabb folyamat, azonban így lehetsz teljes egész, ha elfogadod a gyengeséget és az erődet egyaránt.

Az öröm bánat nélkül nem létezhet ahogy a bánat is csak az örömmel nyer értelmet.