2019-július 29- Nap-Uránusz-Villámlás a szívekben

2019-07-29

A napokban a Nap-Uránusz teremtő kapcsolódását érezhetjük, amikor az önérvényesítés, az életöröm szövetkezik az eredetiséggel.

A napsugár, azaz önmagunk ragyogása kerül kapcsolatba a villámlással, viharokkal, azaz a változással, új utakkal. Mindennek célja, hogy önmagaddal lépj szövetségre.

A Nap a ragyogás, az egyediségünk, a boldogságunk és minden ami látszik, ami napvilágra kerül. Az Uránusz a villámgyors változás, az eredetiség, függetlenség, kettejük hatása hozza el azokat a felismeréseket, hirtelen változásokat amelyek szükségesek a kiteljesedéshez.

Az Oroszlán Nap az önállóságot, a szíved szerint cselekvést veti fel, azonban a szeretetet mások irányába is, akik valóban fontosak Neked.

Tudjuk, hogy az Oroszlán nem foglalkozik azzal vajon mit gondolnak róla mások, nem akar megfelelni senkinek, azok körében érzi jól magát akik elismerik, királyukká választják. Az Uránusz a Vízöntő uralkodó bolygója, mely minőség képviseli a lázadót, a forradalmárt is, valamint a társadalmat, a közösséget. Amikor az egyéni akarat kérdése merül fel, a helyes út mindig a szíved vágya, az az irány ami örömet okoz, ami boldoggá tesz.

Amikor ezt nem mered vállalni, mert úgy hiszed ezzel másokban ellenszenvet keltesz, meg akarsz felelni a többieknek,ami a legnagyobb tévedés.

Nem lehet és nem is kell másoknak megfelelni, mert ez úgysem sikerülne, hiszen attól nem lesz boldog senki, hogy Te az ő általa helyesnek gondolt utat választottad, ettől még az ő élete nem lesz boldog, hiszen neki is a saját vágyait, álmait kéne megélnie, az egyedi boldogságát kiteljesítve.

Ha Te mered vállalni a saját utad, megélni a jelen örömeit, ezzel tudsz segíteni a többieknek is, hiszen a példa előttük van csak észre kell vegyék.

A Nap Uránusz hatása olyan energiákat biztosít, amit nem tudsz elkerülni, szembe kell nézned a jelennel, és még ha meghökkentő is de önálló utadra lépni.

Nagyon intenzív Oroszlán energiákat élünk meg jelenleg, hiszen a Nap, a Vénusz és a Mars is az Oroszlánban halad.
Íg elkerülhetelenül szembesülsz a vágyaiddal és élni akarsz. Élvezd a jelent, a napot, az esőt, a vizet, a hullámokat és a pillanatot amiben éppen most vagy.

A szerelem a levegőben van, sok komoly elköteleződés várható, amihez a valótlanból ki kell lépni. Ezért aki éppen ott tart, az most fog lezárni egy hamis kapcsolatot, aki pedig valódit talált elköteleződik.