2019-július 19-Vénusz-Neptunusz-Ha teljesülne a kívánságod

2019-07-18

Ismét a Vénusz energiái válnak nagyon intenzívvé,  a szerelem és a harmónia kérdései merülnek fel a napokban.  Mi történne ha teljesülne a kívánságod, meg tudnád fogalmazni valóban mire vágysz?

Csütörtökön a Vénusz a Felszálló holdcsomóponttal egyesül, a Szaturnusszal majd vasárnap a Plútóval kerül szembenállásba. A januári események, dolgaink térnek vissza, ha még van mit igazítani rajta. 

Ha valamit elszalasztottál most visszatér a lehetőség, ha nem megfelelően választottál most változtathatsz. Mindez nagyon kedvező és szerencsés, hiszen az életben mindig van több esély arra, hogy a számodra kínált lehetőséget megragadhasd.

Ami valóban a Te utad, arról nem tudsz lemaradni, mert időről időre visszatér a lehetőség, más köntösben ugyan.

A Vénusz a Neptunusszal szövetkezik egy áldásos kapcsolattal, mely az Igazit segít meglelni életedben.

Mindez abban jelenik meg, hogy jobban megérthesd a vágyaidat, a Vénusz-Plútó szembenállása rávilágít mi az ami pusztító számodra. Hiszen előfordulhat, hogy amire vágysz amit kergetsz csupán illúzió és nem örömöt hanem bánatot és keserűséget hozna életedbe. Sajnos gyakran jelenik meg szerelmi ügyekben a pusztító iránti vonzódás, éppen ezért nagyszerű lehetőség kínálkozik a napokban arra, hogy a vonzalmadat a számodra örömöt, szeretetet jelentő dolgok felé fordítsd. Az Igazi a számodra örömöt, boldogságot hozó dolgokat jelenti.

Neked kell Igazzá válnod, hogy azt élhesd ami a valódi örömöd.

A Vénusz Neptunusz energiája a valódit kapcsolja össze az igazzal, hiszen a Vénusz a mindennapok örömeit, harmóniáját jelöli, mind szerelemben, mind a pénzügyekben és egyáltalán a hétköznapokban.

A Neptunusz a magasabb rendű tudás és szeretet, a megérzések, a csodák megjelenítője, az égben köttetett szerelem és szeretet csodája.  Azonban az ajándék, a csoda függ a kívánságtól is, ezért ha nem tisztán használod fel az energiát, akkor megtévesztés, illúzió azaz a valóságtól menekülés eredményét kapod, ami szükségtelen áldozathozatalhoz vezet.

Egyszóval nem elég kifogni a kívánságodat teljesítő aranyhalat, tudni kell kívánni is. A vágy, a kívánság csak az örömről és örömből szólhat.