2019-augusztus1-Oroszlán Újhold-Szíved vágyai

2019-08-01

Csütörtök hajnalban Oroszlán Újholddal indul az augusztus, az életöröm lehetősége köszönt ránk.

A Merkúr is direktbe vált így ideje elindulnunk az úton, ami nem más, mint a szeretet útja. Az Újhold az elindítás, az új irány lehetőségét hordozza, mindig abban a minőségben ahol éppen létrejön a Nap-Hold együttállása. 

Az Oroszlán energiák megélését támogatja a mai Újhold, ami nem más, mint a bátorság és büszkeség, az életed királyává, királynőjévé válás lehetősége.

Félelmek helyett bátorság, mely a szívből a szeretetből, az élet szeretetéből nyerhető erő.

Az Oroszlán maga a Nap, az a bizonyosság ami életet ad, ami fényt hoz életünkbe és beragyogja sugaraival mindennapjainkat. A Nap az az erő ami újra és újra előbukkan, jelen van és örök.

Bármi is történik reggel mindig újra felkel a Nap, hogy fényével utat mutasson egy új kezdethez.

Minden ami az örömmel, boldogsággal, kreativitással kapcsolatos életedben most ideje megélni, átszervezni.

Pénteken a Vénusz-Uránusz kapcsolódása szintén a személyes szabadságod témáit hozza el, felvethet olyan kérdéseket, mint a szabad akarat, a szabad választás és döntés. Lehet pillanatra megbillen az egyensúly, azonban ennek is csak az a célja, hogy dönts, hogy vállald önmagad. Az önsanyargatás ideje lejárt, mindig Te tudsz tenni az álmaidért, az örömökért.

A viharok segítenek a tisztulásban, a felismerésben, hogy értékeld és élvezhesd a Nap melegét, hiszen minden vihart napsütés követ.