2019-augusztus 8-9-Vénusz-Jupiter-Szerencse és Szerelem

2019-08-07

A napokban nagyon szép és áldásos égi energiákat élvezhetünk a Földön. A Jupiter a Nappal és a Vénusszal is szerencsés kapcsolatba kerül. 

Itt a lehetőség a bőség, a szerencse megteremtésére, érdemes most kiemelten figyelni gondolataidat, és arra irányítani ahol a vágyak és az örömök vannak.

A Vénusz a kisszerencse a Jupiter a Nagy szerencse bolygója, avagy a Vénusz a jelen, a Jupiter a Jövő, amikor ők ketten áldásos kapcsolatba kerülnek semmi sem lehetetlen.

Szerelmi életed, és pénzügyeid területén várható bőség és szerencse, persze ehhez tisztán kell állni, kilépve a múltból, és annak fogságából.

Megnyilvánul minden ami valódi, ami Igaz. Az igazi hittel átitatott célok felé tehetünk hatalmas lépéseket, ha nem veszünk el a korlátok lehúzó erejében.

Az igazi erő a boldogságban lelhető meg, abban az állapotban amikor örömöd a jelenre irányul, a most tapasztalt boldog percekben. Mindez benned van, hogy képes légy látni a fényt, a szépet, a növekvőt.

A jövőt alakítjuk itt a jelenben, minden gondolatod kimondott szavad hatalmas erővel bír, ezért figyelj mit kívánsz. Félelmek helyett hittel gondolkodj és meglátod a jutalom nem marad el.

Olyan időszak ez, amikor lehetőségek érkeznek, az eddig elakadt dolgaid hirtelen megoldódnak, és kiteljesednek.

A tüzes lendület adott, teremts hát szépet és bőséget, fektess be most időt energiát mert az bőven megtérül majd.

Augusztus 12.-én hétfőn a Jupiter kilép a retrográd zónából és elindul megvalósítani az Igaz szeretettel átszőtt vágyainkat, álmainkat.

Addig a hétvége kiváló lehetőség arra, hogy megtaláld a személyes örömforrásaidat, és új jövőt tervezz magadnak.