2019-augusztus 12- Jupiter direkt-Hallgass a szívedre

2019-08-11

Eseménydús nap a hétfő, hiszen az egyik sorsbolygó a Jupiter kilép a retrográd zónából és elindul útján, valamint a viharok, és villámgyors változásokat hozó Uránusz is irányt vált, retrográd mozgásba kezd.

Az irányváltás ideje mindig nagyban felerősíti az adott bolygó hatásait, így egy napon a kettő különösen erős energiákat hozhat. Mivel a Nap-Vénusz együttállása is erősen hat már ránk, ezért a szívügyeink körül forognak napjaink.

Örülhetünk hiszen a Jupiter ajándékai indulnak útjukra, a szerencse fejti ki hatását, valamint az Igazság mutatkozik meg. Mint minden támogató erő ez is csak akkor tud megnyilvánulni életedben ha hiszel is benne, ha tudod, hogy van segítség, van támogatás, mely által a szálak úgy rendeződnek, hogy szerencsés lehetőségeket, helyzeteket hozzanak életedbe.

Az Uránusz sem tétlenkedik, ha nyitott vagy az újításra, a más nézőpontok befogadására, és nem akarsz beleragadni a régi megszokásaiba, mert ebben az esetben a meglepetés kellemetlenül is érinthet.

Az Uranusz és Jupiter felerősödött energiái kellemes meglepetéseket, ajándékokat hozhatnak.

A Merkúr is épp ekkor vált jegyet és lép az Oroszlánba, ahol a szívünk hangját, üzeneteit közvetíti.

Mindezen hatások összessége abban lesz a segítségedre, hogy optimizmust, hitet és lendületet kapj.

Rájöhetsz, hogy a változás amit vágysz veszteséggel is jár, amit megszoktál, ami eddig volt elmúlik, el kell hagynod a jól ismert utat, hogy az újra léphess. Ha tudod is, hogy az új út a szebb, a boldogabb, mégis félhetsz, hiszen nem ismered. Elképzelni, vágyni valamire biztonságos, a megvalósulás riasztó lehet, talán azért mert attól félsz nem lehet igaz amit vágytál, talán attól hogy meg sem érdemled, és elveszítheted.

Bárhogy is, az életed ezen a Földön a változásról szól, ahol új utakra lépsz, gazdagodsz lélekben, és szeretetben.
A biztonság a tudásban és hitben van.

Megélsz jót s rosszat, s a kettő egymás nélkül nem létezhet. Légy bátor és kiváncsi, fedezd fel az ismeretlent, hogy dönthess jó s rossz közül.